Delia vorbeşte la „X Factor” despre persoana pentru care a vrut să lase muzica pe locul doi

Marți este seara marilor dezvăluiri pe platoul „X Factor”, emisiune difuzată începând cu ora 20:00, la Antena 1. Provocaţi de o tânără concurentă de doar 15 ani, originară din Republica Moldova, care le-a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să aibă propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, juraţii au acceptat să răspundă sincer la câte o întrebare venită din partea acesteia.

Astfel, printre curiozităţile tinerei domnişoare s-a numãrat şi una referitoare la Delia, pe care Valentina a întrebat-o dacă s-a îndrăgostit vreodată atât de tare, încât să se gândească să se lase de muzică.

„M-am îndrãgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit să nu mă mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit să mă las de muzicã. Am vrut să renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunată pe care o am şi în secunda asta!’, a mărturisit jurata „X Factor’, în aplauzele întregii săli.

Delia a explicat recent, cum privește ea faptul că este cunoscută de toată lumea și cât de mult o afectează faptul că este vedetă.

libertatea.ro

Tag: