Delia, imagini incendiare în cel mai nou videoclip, “Dragoste cu dinţi”. Galerie foto

Pe lângă sound-ul deosebit cu care Delia şi-a obişnuit admiratorii în ultimii ani, când a scos hit după hit, apariţiile sexy ale cântăreţei i-a lăsat fără suflare. Delia apare în ipostaze senzuale şi provocatoare, iar conturile sale de pe reţelele de socializare, precum Instagram, s-au umplut de aprecieri şi de comentarii positive. Prietenii virtuali îi apreciază talentul, vocea, dar şi felul în care arată.

“Delia, eşti o apariţie unică de fiecare dată. Te iubesc!” “Super tare noua ta piesă... O ascult non-stop de aseară. Acum e ora 6.17, mă spăl pe dinţi, fac cafea şi o ascult din nou, non-stop până pe la 10.00. Mulţumesc, Delia!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe internet.

Delia, imagini incendiare în cel mai nou videoclip, “Dragoste cu dinţi”. Galerie foto

Videoclipul a fost filmat şi regizat de Bogdan Daragiu, iar în spatele look-ului pe care l-a afişat artista a stat o întreagă armată de specialişti în styling şi make-up.

 Delia, imagini incendiare în cel mai nou videoclip, “Dragoste cu dinÅ£i”. Galerie foto

Artista a lansat de curând şi „Viaţa la ţară”, dar şi single-ul „Rămâi” în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoţionantă, intensă, cu un videoclip puternic şi sensibil în acelaşi timp, se arată în comunicatul transmis de echipa Deliei. 

clickpentrufemei.ro

Tag: