Declarația lui Nicole Cherry după ce a fost înșelată de iubit. “Eu nu las pe cineva să profite de mine”

Nicole Cherry a făcut prima declarație după ce s-a aflat că a fost înșelată de iubitul ei.
 

Nicole Cherry, care a ratat prima sa zi de facultate, a trăit o experiență amoroasă mai puțin plăcută.

Nicole Cherry, care avea o relație cu un tânăr pe nume Teo, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei prietene, a fost trădată în amor. Artista a fost înșelată de iubitul ei și a făcut primele declarații despre acest subiect la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.


“Dragostea e un bonus la vârsta asta, dacă e să fie… bine, dacă nu, ducă-se! Tata îmi spune mereu că nu contează dacă se scrie de bine sau de rău, dacă se scrie despre tine înseamnă că eşti cineva, te-ai făcut remarcată.

Timpul demonstrează care e adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până ne experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe.

 Părinţii mă suţin, dar îmi şi atrag atenţia. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simţit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învăţat să accept situaţia în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine”, a declarat Nicole Cherry.

libertatea.ro

Tag: