Decăderea DJ-ului Sasha Lopez. Cândva celebru în toată lumea, pune muzică la un club de fitness din București

Cândva vedetă pe întreg mapamondul, cu apariții la festivaluri muzicale desfășurate pe patru continente și milioane de vizualizări pe YouTube, Sasha Lopez nu mai calcă pe nori. DJ-ul a ajuns să pună acum muzică la o sală de fitness din nordul Capitalei.

În 2010, Sasha Lopez a lansat mai multe melodii care au devenit hituri – „All My People” a fost cea mai difuzată piesă românească în 2011 și a ajuns numărul 1 în clasamente muzicale din 20 de țări din America Latină, America de Nord, Europa și Asia.

Era un nume important în curentul muzical de club la vremea aceea, când zeci de formații românești descopereau rețeta melodiilor de succes și reușeau să se facă auzite nu numai la posturile de radio românești, ci și la cele străine. Era chemat la festivaluri și organiza turnee.

 

Visul frumos s-a terminat, însă. Deși n-a renunțat la pasiunea sa și continuă că compună și să lanseze melodii, Sasha Lopez nu se mai bucură, azi, de succes. Piesele sale nu mai urcă în topuri și nu se mai fac auzite la radio, ci în incinta unei săli de fitness din nordul Bucureștiului, unde fosta celebritate a ajuns să pună muzică pentru amatorii de sport.

 
 

Sasha Lopez, alături de alte nume ca Morris, Xonia, Mossano, Radio Killer, Nick Kamarera, Christian D și Narcotic  Sound, Alex Mica, Roller Sis, David Deejay ori Edward Maya s-au bucurat de un succes nesperat în anii 2010, însă majoritatea dispărând după scurt timp din peisajul muzical.

 

libertatea.ro

Tag: