De ce s-ar preface Rihanna că este iubita lui Drake. ”Relația lor este o făcătură, rapperul este de fapt homosexual”

De ce s-ar preface Rihanna că este iubita lui Drake. ”Relația lor este o făcătură, rapperul este de fapt homosexual”
colaj KanKan.md, Foto: okmagazine.ro

După ce și-au exprimat afecțiunea în public și au convins pe toată lumea că formează un cuplu cât se poate de frumos, apar acum informații conform cărora relația lor este doar de ochii lumii.

În presă a apărut o informație șoc în care se scrie că relația dintre Rihanna și Drake este defapt o făcătură. Cea care susține acest lucru este Aja Murai, un model care a primit o propunere cât se poate de surprinzătoare din partea echipei faimosului muzician.

”Managerul lui mi-a făcut o propunere incredibilă! Am fost invitată să intru în ”haremul” lui și să beneficiez de călătorii gratuite în toată lumea și de o recompensă bănească generoasă. Credeam inițial că presupunea să fiu o groupie, dar am descoperit ulterior că de fapt grupul lui de ”admiratoare” nu este altceva decât un grup de ”bărbi”, de femei care se prefac că sunt iubitele lui. Eu n-am acceptat să fac așa ceva! În schimb, mi-am dat seama că Rihanna a acceptat să joace asemenea rol”, a declarat Aja Murai, potrivit okmagazine.ro.

Foto: heavy.com

Foto: heavy.com

Modelul nu s-a putut abține și a comentat o fotografie cu Drake și Rihanna, care a fost postată luna trecută: ”Trebuie să vă spun că relația lor este o făcătură. Drake este de fapt homosexual. Mi-am dat seama de acest lucru din secunda în care l-am întâlnit, este foarte evidentă preferința lui pentru bărbați. Iar suspiciunile mele s-au adeverit atunci când am primit acea propunere din partea managerului său.”

Foto: abcnews.go.com

Foto: abcnews.go.com

Tag: , , , , , , , ,