De ce Melania Trump are mereu ochii mijiți?

Ne-am întrebat întotdeauna de ce Melania Trump stă mereu cu ochii mijiți. Să fie din cauza machiajului? O avea miopie? Oare este pur și simplu un gest de snob? Un expert în limbajul trupului explică care ar putea fi motivul acestui gest al Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii. 

 

Într-una din cărțile sale despre body language, Francesco Di Fant, expert în limbajul trupului, explică: „ochii sunt considerați o poartă către sufletul nostru. Prin urmare, persoanele care au tendința să îi țină aproape închiși tind să fie timizi, meticuloși și secretoși. Din afară par calmi chiar și în situațiile emoționante. Este o  barieră care îți oferă o mare putere de control în fața reacților emoționante, chiar și în prezența unor stimuli care, în mod normal, ar activa corpul într-o manieră defensivă.“

Un alt motiv ar putea fi lumina soarelui. Expertul Francesco Di Fant spune că persoanele cu ochii deschiși la culoare au o toleranță mai scăzută la lumină față de persoanele cu ochi căprui. Din cauză că sunt deranjați de lumină își mijesc ochii pentru a-i proteja.

Nu știm cert care este motivul pentru care Melania Trump are ochii mereu mijiți, cert este că odată ce se instalează la Casa Albă, în această vară, ar trebui să-i țină larg deschiși, pentru a inspira pozitivitate.

Intră în galeria foto pentru a descoperi lucruri neștiute despre Melania Trump.

glamour.ro

Tag: