De ce bărbații mușchioși au penisul mic?! Răspunsul unui medic moldovean

De ce bărbații mușchioși au penisul mic?! Răspunsul unui medic moldovean
foto: deviantart.net

Mușchii mari aduc, pe lângă beneficii, și câteva minusuri. Astfel, dacă o masă musculară bine lucrată îți oferă un corp reliefat și mai multă forță fizică, obținerea acesteia are efecte nefaste asupra organului sexual masculin.Astfel, potrivit medicului androlog Ion Dumbrăveanu, bărbații mușchioși au, de cele mai multe ori, penisul mic. ”Testosteronul injectat omoară testosteronul propriu”, susține specialistul, potrivit mednews.md.
 foto: muscleandfitness.com

foto: muscleandfitness.com

De altfel, acces la testosteron injectat are aproape oricine. ”Nu interesează pe nimeni sănătatea adolescentului care consumă așa ceva, iar în multe săli de forță testosteronul este accesibil și poate fi injectat oricui dorește. Moldova este țară de tranzit nu doar a țigărilor, dar și a substanțelor anabolizante. Aceste preparate se vând la noi în țară aproape în toate magazinele”, mai spune Dumbrăveanu.
 foto: muscleandfitness.com

foto: muscleandfitness.com

Acesta susține că e admirabilă tendința tinerilor de a frecventa sălile de sport, însă acest fenomen are și efecte negative. ”Mulți tineri merg la sala de forță. Admirabil! Sunt însă și din acei care își dăunează conștient sănătății. Suplimentele alimentare cu scop de creștere a masei musculare este genocid pentru tânăra generație de bărbați. Ele cresc masa musculară, dar omoară bărbăția. Zeci de tineri s-au adresat la mine cu masa musculară iată așa de mare și cu ….iată așa de mică”, declară mediul androlog.Potrivit medicului, bărbații din țara noastră nu au o educație sexuală prea dezvoltată, iar acest lucru afectează tot mai mult virilitatea și potența.
Tag: , , , , , , , ,