Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Fiul Tatianei Vornicescu a fost sărbătorit chiar în prima zi de Paște, iar cei dragi n-au întârziat să-l surprindă. Daniela Burlac alături de Emilian Crețu i-au pregătit o surpriză dulce băiețelului.

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

În excusliviate pentru KanKan.md, Daniela ne-a trimis mai multe fotografii cu momentul emoționant! 

”Damir a fost mega încântat de tortul pregătit de mine și Emilian. Mai ales că el nu prea mânâncă ciocolată, iar Tatiana i-a permis să mânânce chiar din tort” , a povestit Daniela. 

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Contactată de KanKan.md și Tatiana Vornicescu ne-a povestit mai multe detalii despre reacția omagiatului, 

”Damir a reacționat pozitiv pentru că nu mănâncă ciocolată în fiecare zi și evident acest tort de ciocolată "l-a visat și noaptea” , a adăugat fost prezentatoare. 

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Daniela Burlac și Emilian Crețu, surpriză de PROPORȚII pentru fiul unei foste prezentatoare Jurnal TV - FOTO

Pentru cei pofticioși am făcut și rost de rețetă:

Tort de ciocolată
INGREDIENTE
Pentru pandispan:
2 oua
70 gr zahar
5 gr praf de copt Dr.Oetker
70 gr faina
15 gr cacao Dr.Oetker
Pentru crema:
Crema de ciocolata Dr.Oetker
Lapte 250 ml

Tort de ciocolată

INGREDIENTE

Pentru pandispan:

2 oua

70 gr zahar

5 gr praf de copt Dr.Oetker

70 gr faina

15 gr cacao Dr.Oetker

Pentru crema:

Crema de ciocolata Dr.Oetker

Lapte 250 ml

Mod de preparare

Batem ouale cu zaharul la viteza medie, cu mixerul, pana se fac spuma (7-10 min.). Cernem si amestecam faina, praful de copt si cacao de la Dr. Oetker. Pe care le adaugam in ouale batute. Amestecam pana se omogenizeaza. Turnam compozitia obtinuta in forma de copt (de 16 cm) si coacem in rola preincalzita la 180 grade Celsius, timp de 25 min. Pregatim cremade ciocolata de la Dr. Oetker potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Turnam continutul pachetului in lapte si batem cu mixerul la viteza medie pana obtinem o compozitie omogena si pufoasa. Pandispanul racit il taiem pe orizontala, astfel incât sa obtinem doua blaturi. Peste primul blat punem jumatate din cantitatea de crema, dupa care punem al doilea blat si crema ramasa o turnăm peste. Decoram cu un pic de crema.  La dorinta, puteti decora cu fructe de sezon sau nuci.

Tag: , , , , , ,