CUTREMURĂTOR! Victoria Lungu a făcut mai multe AVORTURI în tinerețe: ”Acum îmi pare rău...” - VIDEO

CUTREMURĂTOR! Victoria Lungu a făcut mai multe AVORTURI în tinerețe: ”Acum îmi pare rău...” - VIDEO colaj KanKan.md, Facebook

Vedetele noastre încearcă din răsputeri să-și ascundă viața personală, dar și trecutul, de fiecare dată când apar în fața camerelor. Nu este și cazul Victoriei Lungu, care nu vrea să ascundă de fanii ei momentele prin care a trecut până acum.

În urmă cu trei ani, Victoria Lungu a făcut o dezvăluire care i-a cutremurat pe toți. În tinerețe, artista a trecut prin câteva avorturi.

CUTREMURĂTOR! Victoria Lungu a făcut mai multe AVORTURI în tinerețe: ”Acum îmi pare rău...” - VIDEO
Victoria Lungu

”Am făcut avort. Nu doar unul, mai multe! Pentru că Valeria (n.red. fiica ei) era mică, după aia nu ne mai înțelegeam noi (n.red. cu fostul soț)! Cam așa, acum nici eu nu găsesc răspunsul, dar îmi pare rău, pentru că acum puteam să am deja vreo patru copii”, a declarat Victoria Lungu în emisiunea Paparazzi (Jurnal TV), în 2014.

CUTREMURĂTOR! Victoria Lungu a făcut mai multe AVORTURI în tinerețe: ”Acum îmi pare rău...” - VIDEO Victoria Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul ei Paparazzi / Jurnal TV (2014)
Victoria Lungu, dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul ei

Artista este totuși fericită și împlinită acum, pentru că o are alături pe fiica ei, Valeria, care este o actriță și un fotomodel în devenire.

CUTREMURĂTOR! Victoria Lungu a făcut mai multe AVORTURI în tinerețe: ”Acum îmi pare rău...” - VIDEO Facebook
Victoria Lungu alături de fiica ei, Valeria

Tag: