Cutie toracică super proeminentă, cea mai îngrijorătoare tendință de pe Instagram! Ce SACRIFICII fac fetele pentru like-uri - FOTO

Cutie toracică super proeminentă, cea mai îngrijorătoare tendință de pe Instagram! Ce SACRIFICII fac fetele pentru like-uri - FOTO colaj KanKan.md, Foto: emrata, bellahadid/Instagram

Până de curând, ”thigh gap” cucerea fetele din lumea întreagă, care își pozau cutele ce li se formează între coapse. Apoi, ”bikini bridge” și linia abdominală făceau furori. Însă ultima tendință de a poza pe social media îi îngrijorează pe specialiștii din lumea întreagă.

Dintr-o dată, să fii slabă și tonifiată nu mai este de ajuns. Astăzi, tinerele de pe Instagram își îndreaptă atenția către o nouă poziție, propulsată de manechinele celebre: cutie toracică super proeminentă, altfel spus, cu cât se văd mai mult coastele, cu atât ești mai atrăgătoare.

Supermodelul american, Bella Hadid, este regina coastelor proeminente. Ea a pozat recent în această ipostază și a urcat imaginea pe Instagram. Fotografia a strâns peste 700.000 de aprecieri.

Reflect and recharge 📍❤️🍒

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Întinsă artistic într-o parte, cu mâinile pe lângă cap,și corpul arcuit astfel încât coastele să fie expuse perfect, această poziție a fost imediat copiată de către tinere din lumea întreagă. O mulțime de modele, cântărețe sau actrițe din lumea întreagă sunt cucerite de acest trend periculos, ducând cultul skinny la un nivel care îi îngrijorează pe specialiști, notează perfecte.ro.

I need you out in Jamaica relaaaxxin..😍😍

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Bella nici nu are nevoie să se întindă pe spate pentru a se observat cât este de slabă. Acest lucru se poate observa în orice poziție ar sta, atâta timp cât este îmbrăcată sumar.

Bye bye LA❤️☀️🙏🏼short n sweet

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Emily Ratajkowski și-a expus și ea silueta în acest fel, pe rețelele de socializare. 

Take me back 🇬🇷

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kourtney Kardashian a vrut și ea să le arate fanilor ce abdomen plat are, pozând în timp ce se relaxa în vacanța din Mexic, cu coastele la vedere.

Tag: , , , , , ,