Cupluri care NU SE POTRIVESC din zodiac! Ce nativi formează relații DEZASTRUOASE

Cupluri care NU SE POTRIVESC din zodiac! Ce nativi formează relații DEZASTRUOASE foto simbol: kbmood/Instagram

Astrologii explică de ce unele persoane nu pot reuşi să formeze un cuplu indiferent cât de mult efort depun.

Iată 12 semne zodiacale care fac cele mai nepotrivite cupluri

Berbec şi Taur. Berbecii sunt extrem de puternici, iar taurii sunt încăpăţânaţi, aşa că odată ce unul dintre ei va decide ceva, nimeni nu-i va clinti decizia. Taurul va dori să ştie unde se află în relaţie tot timpul şi asta îl deranjează pe Berbec. Când este clar că relaţia trebuie să se încheie, Berbecul va dori să renunţe, dar Taurul va dori explicaţii după explicaţii.

Gemeni şi Capricorn. Vrei o reţetă a unui dezastru în relaţie? Luaţi un semn zodiacal care este cunoscut pentru că iubeşte distracţia (Gemeni) şi asociaţi-l cu unul căruia îi place să planifice fiecare detaliu al vieţii lui (Capricorn). Capricornii nu lasă nimic la voia întâmplării, iar partenerul Gemeni va fi frustrat destul de repede în acest mod.

Rac şi Vărsător. Racul iubeşte confortul casei, în timp ce Vărsătorul este un spirit liber, căruia îi place să exploreze locuri noi. Din moment ce Racul este atât de independent, ar putea simţi că nu are nevoie de Vărsător. Totuşi, Racii au nevoie să ştie că cineva îi completează. De asemenea, vor fi foarte nefericiţi dacă Vărsătorul îi corectează sau le arată greşelile pe care le fac, lucru foarte posibil într-o astfel de relaţie.

Leu şi Scorpion. Lucrurile nu au cum să meragă din moment ce Scorpionii nu îi vor complimenta şi nu îi vor lăuda pe Lei, deşi aceasta este cea mai mare nevoie a lor. Atunci când Leii simt că sunt fermecători, se pot simţi liberi să flirteze. Ei bine, asta nu se va întâmpla alături de un Scorpion, pentru că aceştia au tendinţa de a deveni foarte repede geloşi.

Fecioară şi Săgetător. Niciunul dintre voi nu vrea să-şi asume un angajament. Săgetatorii pot fi puţin prea lipsiţi de griji (în opinia Fecioarei) şi nu iau în considerare modul în care acţiunile lor pot răni oamenii din jur. Când dispar şi nu mai dau niciun semn timp de câteva zile, lucrurile vor fi greu de înţeles pentru Fecioare, notează one.ro.

Balanţă şi Fecioară. Fecioarele tind să fie critice la adresa Balanţelor, iar asta le face să se simtă nesigure de propriile calităţi. Pe de altă parte, Fecioarele cred că au dreptate tot timpul şi insistă atât de mult cu asta, încât îşi pierd cumpătul dacă partenerul nu le confirmă că sunt de acord cu ce spun.

Scorpion şi Berbec. Cuvintele care descriu cel mai bine relaţia dintre un Scorpion şi un Berbec sunt exploziv, intens şi combativ, ceea ce este minunat dacă sunteţi iubitori ai pieselor lui Shakespeare, dar nu este un lucru benefic în viaţa reală. Ambele semne au o voinţă puternică, îşi doresc să deţină controlul şi să fie în centrul atenţiei.

Tag: , , , ,