Cum un show TV îți poate schimba viața! Interviu EXCLUSIV cu SEXY moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, Angela Carp - VIDEO

Cum un show TV îți poate schimba viața! Interviu EXCLUSIV cu SEXY moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, Angela Carp - VIDEO Interviu EXCLUSIV cu SEXY moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, Angela Carp #KanKan
Interviu EXCLUSIV cu SEXY moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, Angela Carp

Angela Carp a fost o apariție de efect în cea mai noua ediție a show-ului românesc ”Bravo, ai stil!”. Frumoasa moldoveancă de 25 de ani s-a remarcat prin ținutele vestimentare fabuloase prezentate în cadrul competiției.

Simplitate, bun gust și fire pozitivă, cu aceste elemente a reușit Angela să ajungă la inima milioanelor de telespectatori din România. Deși nu a reușit să ajungă în marea finală, prestația Angelei din cadrul show-ului a fost apreciată de critici de modă: Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

View this post on Instagram

Spice up your life...#always 🍅🌶

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

Curioși din fire, ne-am propus să o cunoaștem mai îndeaproape pe stilata moldoveancă de la ”Bravo, ai stil!”. Angela Carp a dezvăluit exclusiv pentru KanKan.md cum i-a schimbat viața acest proiect și ce intenționează să facă mai departe.

”M-am înscris în concurs pentru că am vrut ca publicul să vadă partea mea creativă și aveam nevoie de un loc unde să expun ideile pe care le am, iar show-ul a fost locul potrivit pentru a arăta toate aceste momente”, ne-a spus fashionista.

Angela Carp a studiat Ingineria Sistemelor Biotehnice la Universitatea Politehnică din București, iar la moment este înmatriculată la Institutul de Modă Burgo, din Milano: ”M-am născut cu o pasiune pentru lucrurile frumoase, deși sunt inginer cu acte în regulă... mereu am fost atrasă de partea creativă.”

View this post on Instagram

@marinamurajewel @stefanpopescu

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

Pe viitor Angela vrea să-și deschidă propria afacere: ”În prezent urmez Institutul de Modă Burgo secția tipare pentru costume bărbătești și îmi doresc la un moment dat să deschide ceva în acest domeniu.”

Frumoasa blondină îi place să scrie, aceasta are un blog: aniola-valerie.com, unde postează cu regularitate materiale despre călători, fashion și beauty: ”Blogul l-am deschis acum un an și jumătate, am postat articole din călătoriile pe care le-am făcut, odată cu ”Bravo, ai stil!” voi pune și alte categorii legate de fashion și beauty.”

Mai multe detalii interesante despre Angela Carp le puteți afla în această sâmbătă, în emisiunea KanKan, de la Realitatea TV, începând cu ora 19:30.

Cum un show TV îți poate schimba viața! Interviu EXCLUSIV cu SEXY moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, Angela Carp - VIDEO

Tag: , , , , ,