Cum se face sex pe platourile de filmare. Dezvăluirile inedite ale actorilor

Ryan Reynolds spune că cel mai greu îi este să rămână serios şi concentrat în timpul scenelor "fierbinţi": "Stăm acolo amândoi, îi dau bluza jos, îi dau sutienul jos, iar apoi ea rămâne cu nişte plasturi în formă de smiley face în faţa cărora pur şi simplu mă pierd. Uit ce am de zis! Şi mi se întâmplă de fiecară dată, la fiecare film!".


Kate Winslet povesteşte că la începutul carierei îi era foarte greu să îi spună mamei sale ce a făcut la serviciu: "Cum ar fi sunat - dragă mamă, scena în care părţile intime ale colegului de platou erau foarte aproape de faţa mea n-a ieşit chiar bine?".


Fanii "Fifty Shades of Grey" vor avea parte de o dezamăgire. Se pare că posteriorul Anastasiei Steele, personaj interpretat de Dakota Johnson, a fost modificat în toate cadrele. Vedeta are tatuaje în această zonă, iar desenele corporale nu s-ar fi potrivit cu firea timidă a personajului.

Henry Cavill, cunoscut şi pentru rolul din Superman, a dezvăluit că în timp ce se afla pe platourile de filmare ale producţiei "The Tudors", atmosfera s-a încins putin. "Ulterior, am fost nevoit să îmi cer scuze de la colega mea", a declarat Henry pentru Celebuzz.

one.ro

Tag: , , , ,