Cum arată nepoata lui Stalin! E plină de tatuaje și trăiește în America - FOTO

Cum arată nepoata lui Stalin! E plină de tatuaje și trăiește în America - FOTO
foto: rtv.net

Nepoata fostului revoluționar bolșevic Iosif Vissarionovici Stalin trăiește în Amaerica și, din câte se pare, s-a depărtat extrem de mult de cultura rusă. Tânăra pe nume Chrese Evans este plină de tatuaje, are părul blond și duce un mod de viață libertin.

Mama ei, Svetlana Alliluyeva, care este fiica lui Stalin, spunea despre fata ei că este o americancă get-beget și nu are nicio legătură cu ce a însemnat bunicul ei. Svetlana a emigrat în SUA, din încercarea de a scăpa de numele tatălui ei, dar și de orice legătură cu familia din Rusia. Femeia a fost căsătorită de trei ori și are trei copii, iar ultimul fiind Chrese, care s-a născut cu un nume, însă l-a schimbat mai târziu.

Stalin și nepoata sa

Stalin și nepoata sa

Singurul lucru pe care pare să îl fi moştenit de la celebrul său bunic este pasiune pentru arme, dacă e să ne luăm după fotografiile postate de aceasta pe reţelele de socializare. De altfel, după o încercare eşuată de a se muta din nou în Rusia, la începutul anilor 1980, Svetlana a încercat să îşi ţină fiica departe de trecutul întunecat al familiei. ”M-a ţinut mereu departe de asta, istoria familiei nu face parte din trecutul meu. Mama nu a vrut ca eu să trec prin greutăţile pe care ea le-a avut de înfruntat din cauza tatălui ei”, a povestit nepoata lui Stalin despre mama ei, scrie romaniatv.net.

foto: rtv.net

foto: rtv.net

Fiica lui Stalin, Svetlana Alliluyeva, a murit în 2011, după ce a suferit de cancer de colon. Iosif Vissarionovici STalin este considerat unul dintre cei mai mari criminali din istorie, fiind responsabil de moarta a peste 20 de milioane de oameni.

foto: rtv.net

foto: rtv.net

Tag: , , , , , , , , , , ,