Cum a reuşit Sore să slăbească 30 de kilograme fără nicio dietă. A renunţat la un singur aliment

Invitată la o emisiune matinală de la DigiFm, cântăreaţa a povestit că ajunsese să cântărească 86 de kilograme după ce a devenit mămică, iar la doar şase luni după a ajuns să cântărească 56 de kilograme.

”Nu am ţinut vreo dietă minune. Am renunţat la carne timp de doi ani şi am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a declarat Sore în matinal potrivit Click.

Artista a mai povestit şi că timă de şase luni a mâncat doar paste, lucru care nu a fost auto-impus, ci pur şi simplu aceastea au reprezentat singurul fel de mâncare pe care corpul său l-a putut tolera o bună perioadă de timp.

Cum a reuşit Sore să slăbească 30 de kilograme fără nicio dietă. A renunţat la un singur aliment (galerie foto)

Cum a reuşit Sore să slăbească 30 de kilograme fără nicio dietă. A renunţat la un singur aliment (galerie foto)

”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roşu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”,a susţinut cântăreaţa.

Sore a susţinut de asemenea că faptul că a slăbit a fost o întâmplare, aceasta nedorindu-şi să ţină cure speciale de slabire pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

one.ro

Tag: , , , , ,