Critics’ Choice Awards 2019: Lady Gaga a obținut un premiu important în perspectiva Oscarurilor

Cea de-a 24-a gală a Critics’ Choice Awards, considerată indicatorul cu cel mai mare nivel de acurateţe în ceea ce priveşte nominalizările la premiile Oscar, și-a desemnat câștigătorii, iar printre aceștia s-a numărat și Lady Gaga, care speră la o statuetă de aur pentru rolul din „A Star is Born”. Premiile Critics’ Choice sunt acordate de Broadcast Film Critics Association şi de Broadcast Television Journalists Association.
Lungmetrajul „Roma”, de Alfonso Cuaron, şi serialele „The Americans” şi „The Marvelous Mrs. Maisel” au fost marii câştigători ai galei ținute în Santa Monica. „The Favourite”, de Yorgos Lanthimos, era favorit având 14 nominalizări, dar cele mai multe premii a primit drama în alb şi negru „Roma”. Pelicula lui Alfonso Cuaron a primit premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun lungmetraj străin, cel mai bun regizor şi cea mai bună imagine, scrie Mediafax. La ediția de anul acesta, premiul pentru cea mai bună actriță a fost împărțit de Lady Gaga („A Star Is Born”) şi Glenn Close („The Wife”). Premiul este foarte important pentru celebra cântăreață, care era considerată favorită la câștigarea unui glob de aur, dar premiul i-a fost suflat de Glenn Close, cea cu care a împărțit acum marele premiu.
Producţia FX „The Americans” şi serialul Amazon „The Marvelous Mrs. Maisel” au obţinut câte trei premii, în timp ce „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” (FX), care primise cinci nominalizări, a fost recompensată cu trofeele pentru cea mai bună miniserie şi cel mai bun actor, Darren Criss.
libertatea.ro

Tag: