Constantin Țuțu și-a amintit de ”trenirovkă” și ”obed”! Deputatul a oferit explicații: ”Toți în Republica Moldova vorbesc cu rusisme” - VIDEO

Constantin Țuțu și-a amintit de ”trenirovkă” și ”obed”! Deputatul a oferit explicații: ”Toți în Republica Moldova vorbesc cu rusisme” - VIDEO colaj KanKan.md

Constantin Țuțu a revenit la subiectul despre ”trenirovkă” și ”obed”. Parlamentarul a decis să oferere lămuriri cu privire la declarațiile pe care le-a făcut într-o emisiune TV, acum câțiva ani.

”La prima oră, cum ne trezim, de acum suntem în sportzal, facem trenirovkă, pe urmă după asta, dacă putem, dacă dovedim, facem obedul”, declarase Țuțu pe atunci.

Declarația lui i-a amuzat pe mulți, s-au făcut și multe parodii la acest subiect. Astăzi, sportivul a oferit explicații. ”Toți știm că în Republica Moldova practic toți oamenii vorbesc cu rusisme, la timpul cela primul meu antrenor era rus și vorbea cu noi în rusă foarte mult și de asta mi-am permis să vorbesc cu rusisme, și mama acasă vorbește cu rusisme, nu cred că e ceva ieșit din comun. Vreau să vă mulțumesc pentru că acest lucru mă face mai responsabil și pot să-mi asum toată responsabilitatea pentru acțiunile mele”, a spus azi Țuțu, într-o conferință de presă.

Zilele trecute Constantin Țuțu a anunțat că se retrage din sportul profesionist, acesta va ceda centura sa de campion sportivului Aurel Ignat și se va concentra asupra activității sale politice.

 

Tag: , , , , , , , , , ,