Cine este noul iubit al lui Heidi Klum?

La sfârșitul săptămânii trecute, Heidi Klum a fost văzută sărutându-se cu foc cu noul ei iubit, Tom Kaulitz. Fostul model, în vârstă de 44 de ani, se afla într-o pauză de la filmările pentru audițiile America’s Got Talent când a fost surprinsă în acest moment intim cu iubitul ei.

noul iubit al lui Heidi Klum

noul iubit al lui Heidi Klum
Heidi Klum și Tom Kaulitz au fost surprinși într-o pauză de la filmările pentru audițiile America’s Got Talent

Presa mondenă a început să vorbeasă despre o posibilă relație între cei doi săptămâna trecută, când Heidi și Tom au fost văzuți plecând împreună de la lansarea noii colecții de bijuterii semnate Lorraine Schwartz. Deși nu au fost văzuți interacționând la eveniment, publicația Daily Mail a spus că cei doi au plecat împreună.

Tom Kaulitz, în vârstă de 28 de ani, a fost chitaristul trupei Tokio Hotel. În septembrie 2017, Heidi Klum s-a despărțit de dealerul de artă Vito Schnabel, după o relație de trei ani. Între mai 2005 și ianuarie 2012, ea a fost căsătorită cu artistul Seal. Cei doi au împreună patru copii.

 

 

Heidi Klum are 44 de ani şi arată incredibil! Este una dintre cele mai hot femei ale momentului. Faptul că a ştiut să aibă grijă de propriul corp şi propria imagine de-a lungul întregii sale cariere, a constituit unul din elementele pentru care a fost tot timpul recunoscută drept un beauty icon.  Şi cum Heidi nu e egoistă, aceasta ne împărtăşeşte câteva dintre trucurile ce o ajută să fie întotdeauna o apariţie absolut fabuloasă!

glamour.ro

Tag: