Cinci motive pentru ca să faci sex în fiecare zi

Cinci motive pentru ca să faci sex în fiecare zi
foto: kfetele.ro

Sexul mult nu dăunează, spun specialiștii. Totuși, oamenii de știință nu recomandă să facem exces.

Cu toate acestea, sexul practicat în fiecare zi are o serie de beneficii. Iată câteva motive pentru ca să faci asta în fiecare zi:

Poate scăpa riscul de apariție a cancerului de prostată. Potrivit unui studiu publicat recent, bărbații care ejaculează mai des își reduc riscul de cancer cu 22%. Cercetătorii nu știu exact de ce, dar asta e mai puțin important, scrie cosmopolitan.ro.

Șansele să răcești sunt mai mici. Dacă faci sex cel puțin de două ori pe săptămână, șansele să răcești sunt mai mici. Imaginează-ți cât de invincibil(ă) vei fi dacă vei face sex zilnic!

Vei arăta mai tânăr(ă) și vei avea mai multă încredere în tine. Potrivit unui studiu efectuat recent pe 3500 de europeni și americani (atât femei, cât și bărbați), persoanele care fac sex mai des arată mai tinere și se simt mai bine în pielea lor.

Te poate face mai fertil(ă). Se pare că dacă faci sex zilnic, sistemul imunitar este ajutat să se pregătească pentru o sarcină, în cazul femeilor.

Te scapă de stres. Știi cum uneori ești stresat(ă) aparent fără motiv? Sexul poate remedia situația! Funcționează la fel de bine și dacă te masturbezi, bineînțeles.

Tag: , , , , , , , , , , , ,