Cinci minciuni din cauza cărora poți pune cruce pe viața sexuală

Cinci minciuni din cauza cărora poți pune cruce pe viața sexuală
foto: sinhalapage.com

Minciunile nu duc la nimic bun, e lucru știut. Totuși, într-o relație, minciunile pot duce la adevărate dezastre.

Unele născoceli pot afecta până și viața sexuală, scrie unica.ro. Iată de ce ar trebui să se apere orice cuplu, dacă nu vrea să cadă în plasă:

El trebuie să inițieze sexul

Unul dintre cele mai des întâlnite mituri este că bărbatul trebuie să semnalizeze când este rost de ceva ”acțiune”. De vină este și societatea noastră, mai tradiționalistă, dar și lipsa de curaj a femeilor în a spune ceea ce își doresc, mai ales când vine vorba de sex.

Există reguli care trebuie urmate pentru o noapte perfectă

Ideea că sexul perfect înseamnă tehnică desăvârșită, experiență și figuri de acrobație este complet greșită. Mulți oameni trăiesc cu impresia că sexul de calitate înseamnă figuri, numere, timp, rezistență și obiective atinse. Uită că sexul este intim, personal și că succesul ține mai mult de intensitatea trăirilor, decât de capacitățile fixice de îndoire sau extensie a membrelor.

Sexul adevărat înseamnă contact intim

Multe persoane separă preludiu de sex, ca și cum sunt două lucruri complet diferite, nu două etape consecutive ale unui proces mai mare și plăcut. Să spui că o sesiune de gimnastică în așternut este sex de calitate este greșit, pentru că preludiul și tandrețea sau discuțiile de după actul sexual fac parte din magie și nu trebuie îgnorate.

Orgasmul este cel mai important

O altă problemă este că majoritatea cuplurilor văd orgasmul ca obiectiv final și scop al sexului. Toată lumea pare să uite de bucuria intimității, de apropierea fizică și spirituală și de bucuria corpurilor lipite unul de altul.

Erecția este același lucru cu excitația

Dacă un bărbat are o erecție, asta nu înseamnă decât că este sănătos și funcționează în parametri. Nu înseamnă deloc că el nu merită afecțiune și atingeri și după obținerea erecției. Sexul nu este doar cuplarea organelor sexuale unul la altul. Odată ce ai înțeles asta, abia atunci poți să faci sex de calitate și de la satisfăcător în sus.

Tag: , , , , ,