Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO

Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO Colaj: Kankan.md, Foto: daily mail

Chris Brown a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în noaptea în care a bătut-o pe  Rihanna. În 2009, cei doi formau un cuplu, însă relația lor s-a terminat cu violențe, dar și cu arestarea cântărețului. Acum, el a mărturisit de la ce a pornit scandalul, dar și cum a ajuns s-o lovească pe artistă, pe care, după cum spune chiar el, o iubea.

Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO daily mail

În 2009, fotografia cu fața Rihannei după ce a fost bătută de Chris Brown șoca pe toată lumea. Incidentul a ținut mult timp prima pagină a ziarelor, Chris Brown fiind extrem de criticat pentru acțiunile sale. 

Scandalul a izbucnit la o petrecere organizată înainte premiilor Grammy. Chris Brown îi recunoscuse vedetei din Barbados că a avut o relație cu o altă femeie, înainte ca lucrurile dintre ei să devină serioase, iar femeia își făcuse apariția la această petrecere. Rihanna a început să plângă, iar Chris spune că a reușit să o calmeze inițial. Lucrurile au escaladat după ce amândoi au consumat câteva pahare de alcool. Rihanna s-a uitat în telefonul lui Chris Brown și a descoperit că femeia îi trimisese un mesaj că se va afla la acel eveniment.

„A început să spună diverse lucruri, a aruncat telefonul, a țipat că mă urăște, a început să mă lovească… Ne aflam într-un Lamborghini, iar ea mă bătea. Îmi amintesc că încerca să mă lovească, iar apoi eu am lovit-o cu forță. Cu pumnul încleștat, am lovit-o și i-am spart buza. Când am văzut, am avut un șoc. Am zis „La naiba, de ce a trebuit să o lovești așa?””, a povestit ChrisBrown.

Cântărețul a mărturisit și cum a reacționat când a văzut fotografia cu fața Rihannei acoperită de vânătăi.

Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO TMZ.com

„De multe ori mă uit la poză și mă gândesc că nu sunt eu ăla. Detest totul până în ziua de azi, o să mă bântuie pentru totdeauna”. 

În urma scandalului, Chris Brown a fost condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci ani de libertate condiționată. Cei doi au trecut peste acel scandal, iar la sfârșitul anului 2012 chiar s-au împăcat, scrie libertatea.ro.

Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO daily mail

Chris Brown rupe tăcerea despre noaptea în care a BĂTUT-O pe Rihanna: „Cu pumnul încleștat…” - VIDEO daily mail

Tag: , , , , , , , ,