Cher povestește cum a început aventura cu Tom Cruise. Ce spune despre calitățile acestuia ca amant

Cher, care a dezvăluit că a avut o aventură cu Tom Cruise, povestește cum a început totul și cât de bun era acesta la pat. Cântăreața mărturisește că, deși Cruise s-a dovedit a fi un amant desăvârșit, relația lor nu a pornit dintr-o atracție sexuală.

Cântăreața spune că aventura loc a avut loc în 1985 și totul a început la nunta Madonnei cu Sean Penn, scrie ContactMusic.com. Cher spune, însă, că atracția dintre ei nu a fost una sexuală ci a avut legătură mai mult cu faptul că amândoi sunt dislexici.

După acea nuntă, „mai multe persoane care sufereau de dislexie (dificultatea de învăţare caracterizată prin probleme de citire în ciuda unui nivel normal de inteligenţă, n.r.) au fost invitate la Casa Albă, iar Tom şi cu mine suntem dislexici. Nu am avut o primă întâlnire decât mult mai târziu, dar, în mod sigur, acolo a fost o conexiune’, a declarat Cher.

Legat de calitățile lui Tom Cruise ca amant, Cher spune că „A fost foarte fierbinte şi intens, pentru o perioadă scurtă de timp. E şi un tip grozav’.

Ea l-a situat pe actorul din Top Gun în top 5 cei mai buni amanți pe care i-a avut.

libertatea.ro

 

Tag: