Cele mai PENIBILE întâmplări de la nunțile din Moldova, povestite de chelneri: ”Mirele i-a tras una în bot miresei și ...” - VIDEO

Cele mai PENIBILE întâmplări de la nunțile din Moldova, povestite de chelneri: ”Mirele i-a tras una în bot miresei și ...” - VIDEO Colaj: Kankan.md, Foto: captură Youtube

Proiectul ”HY NO ROCK” a aflat de această dată secretele meseriei de barman și chelner de la noi din Moldova. Aceștia demonstrează că în culisele oricărei profesii se ascund momente amuzante, penibile, dar și situații de stres. 

Aceștia au chemat în fața camerii mai mulți chelneri și barmani care au povestit totul cu lux de amănunte.

Unul dintre ei, care este chelner la evenimentele private a povestit o situație de-a dreptul amuzantă, dar în același timp penibilă de la o nuntă din Moldova. 

”Vine un tip servit la mire și îi spune că îi pare rău, dar cât el a fost plecat și-a tras-o cu mireasa (editat). Mirele i-a tras un pumn în bot miresei, a luat microfonul și a zis:
”Toate neamurile miresei ați f****-o acasă, neamurile mele, bem până dimineață”, a povestit tânărul. 

HY NO ROCK este un proiect video despre oameni, profesii și diverse domenii de activitate, prin intermediul căruia ne propunem să arătăm cât de diferiți, interesanți, inspirați, răbdători și bizari putem fi la locul de muncă. 

Tag: , , , , , , ,