Cele mai bune poziții de sex recomandate de femei

Cele mai bune poziții de sex recomandate de femei
Poziții de sex recomandate de femei

Calitatea sexului depinde și de pozițiile în care este practicat. De altfel, femeile au și recomandări în acest sen, pentru bărbați, dar și pentru alte cupluri, scrie cosmopolitan.ro.

Un studiu efectuat în Statele Unite de o companie ce produce prezervative a lansat un top 5 al celor mai bune poziții pentru un sex cât mai calitativ, după recomandările femeilor.

#DOGGYSTYLE

Din vasta categorie de pozitii de sex, aceasta are un potenţial atât de sexy şi a ieşit câştigătoare în unanimitate, pentru că e la fel de apetisantă pentru ambele sexe.

#MISIONAR

Antica poziţie sexuală, asociată mai tot timpul cu cuplurile învechite, care n-au imaginaţie, nu e de fapt atât de rea. Ba din contră. Această poziţie, în care el stă deasupra ei şi amândoi întinşi în pat vă permite să vă priviţi în permanenţă în ochi, să vă stabiliţi ritmul respiraţiilor deodată şi să treceţi la un nivel extrem de intim al partidei de iubire.

#FEMEIADEASUPRA

Nu e de mirare că aceasta e pe podiumul celor mai tari poziţii de sex conform fetelor, pentru că le dă femeilor acel sentiment că ele mânuiesc frâiele.

#SUSPICIOARELE

Femeia pe spate cu picioarele ridicate pe umerii bîrbatului. Studiile spun că această poziţie le permite femeilor să aibă orgasm mai uşor, deoarece punctul G este stimulat extrem de direct şi de bine.

#LINGURA

Această poziţie – în care amândoi partenerii stau pe o parte, iar el în spatele ei, este atât de intimă! Ea vă permite şi să vă încolăciţi picioarele astfel încât să te simţi o idee mai dominată sau din contră, să le eliberaţi la distanţă unul de celălalt, într-un stil mai relaxat.

Tag: , , , ,