Ce spune Oana Zăvoranu despre revenirea la TV. „Oferte au fost și sunt”

Oana Zăvoranu a explicat foarte clar dacă și când va reveni în televiziune. Vedeta s-a bucurat de mare succes la public cu rolurile pe care le-a interpretat în telenovele.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socialixzare, vedeta a afirmat că nu duce lipsă de oferte atât pentru a reveni în televiziune, cât și pentru a juca în seriale. oana Zăvoranu a ținut să menționeze că revenirea ar putea avea loc doar în condițiile stabilite de ea.

„Mulțumesc pentru miile de mesaje legate de întoarcerea mea în televiziune și seriale ?.  Nimic nu m-ar bucura mai mult, dar toate astea numai în condițiile și termenii stabiliți de mine. 
Oferte au fost și sunt și pot să vă spun atât: …good days are coming… dar mai durează puțin…

TV și lumea filmului sunt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani… Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun.. 
O puteți face scăpând de uscături, non-valori și tot ceea ce pentru moment a părut că e cool…dar nu e…”, a precizat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

libertatea.ro

 

Tag: