Ce nu se mai poartă în 2017 în materie de modă! Piese vestimentare la care trebuie să renunți

Ce nu se mai poartă în 2017 în materie de modă! Piese vestimentare la care trebuie să renunți colaj KanKan.md, Foto: pinterest.com

Încă din această iarnă, garderoba noastră va suferi anumite modificări şi, tocmai de aceea, este bine să avem o listă bine definită cu privire la piesele vestimentare pe care trebuie să le evităm în noul an sau chiar la nuanţele la care trebuie să renunţăm.

Nu se mai poartă decolteurile adânci. Decupajul excesiv în zona decolteului nu se mai află printre preferinţele designerilor. Va reveni decolteul bărcuţă şi cel rotund, care urmează delicat linia gâtului. Dacă ai o conformaţie care îţi permite şi eşti o fană declarată a acestui tip de decolteu, poartă coliere tip choker la baza gâtului sau o eşarfă subţire din catifea pe care o prinzi înnodând-o printr-o fundă. Se pare că în sezonul următor nu vom avea prea multă piele expusă la nivelul bustului aşa că nu aunca şalurile croşetate.

Ce nu se mai poartă în 2017 în materie de modă! Piese vestimentare la care trebuie să renunți Foto: pinterest.com

Nu se mai poartă culorile puternice. Nuanţele fluorescente ne-au ajutat de multe ori să scoatem în evidenţă o ţinută mult prea banală, dar a sosit momentul să mai temperăm din culori. În acest sfârşit de sezon se pune foarte tare accentul pe culorile naturale, calde, pastelate şi mai puţin pe curajul de a combina extravaganţele cromatice care altădată făceau deliciul tendinţelor vestimentare. Nuanţele crude nu se regăsesc printre propunerile stiliştilor, la fel şi cele neon vibrante, notează one.ro.

Ce nu se mai poartă în 2017 în materie de modă! Piese vestimentare la care trebuie să renunți Foto: pinterest.com

Nu se mai poartă vintage din cap până-n picioare. Suntem absolut încântate de această aplecare către nostalgie şi romantism. Ni se potriveşte, adorăm hainele cu un aer vechi, hainele care au un trecut şi care ascund poveşti nespuse. Niciun nou curent din modă nu ne poate lua această mică plăcere, în schimb ne mai temperează din avânt. O piesă vintage va fi centrul atenţiei într-o ţinută şi nu un element ajutător care să susţină stilistic alte haine. Vestimentaţia va fi aleasă astfel încât să pună în evidenţă piesa vintage. Nu vom mai purta o ţinută întreagă vintage cu haine care se vor anula una pe alta fără să iasă niciuna în evidenţă.

Ce nu se mai poartă în 2017 în materie de modă! Piese vestimentare la care trebuie să renunți Foto: pinterest.com

Tag: , , , ,