Ce blesteme ascunse are fiecare zodie! Scoprionii sunt răzbunători, iar Capricornii fac orice pentru bogăție

Ce blesteme ascunse are fiecare zodie! Scoprionii sunt răzbunători, iar Capricornii fac orice pentru bogăție pixabay.com

Fiecare om are un blestem al sorții, care de multe ori de răsfrânge în momentele cele mai complicate. Chiar dacă nu fiecare persoană simte consecințele blestemului care i-a fost predestinat, acesta mai și diferă în funcție de zodie, scrie clickpentrufemei.ro.

De ce blestem este urmărită fiecare zodie în parte, aflați mai jos.

BERBEC

Berbecii sunt extrem de hotărâți. Atunci când își pun ceva în gând, acționează și îndeplinesc. Dincolo de ambiție, ei poartă cu sine o suferință enormă, aceea de a nu fi apreciați la adevărata lor valoare. Blestemul nativilor din Berbec este să fie mereu înconjurați de oameni ipocriți, care îi invidiază și care le doresc răul.

TAUR

Nativul Taur este o persoană sufletistă, care știe să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât ajunge să regrete acest lucru.

GEMENI

Nativul Gemeni intră în legătură cu foarte multe persoane și reușește să își facă prieteni. Totuși, el nu este o fire statornică, motiv pentru care este nevoit să poarte cu sine singurătatea. Este blestemat să fie întotdeauna singur și să își caute sufletul pereche.

RAC

Blestemul său este să fie atât de sensibil și de naiv, mai ales în iubire, încât va deveni o persoană foarte ușor de rănit și de dezamăgit.

LEU

Leul are o suferință interioară. Este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Poate unii își vor găsi partenerul, însă majoritatea vor avea parte de povești de dragoste neîmpărtășite sau care se vor încheia mult prea devreme.

FECIOARĂ

Nativul în Fecioară este o persoană înțelegătoare, un om pe care te poți baza atât la bine, cât și la rău. Blestemul său nu este legat de ghinion pe plan sentimental. Toată viața, o Fecioară va fi nevoită să îndure incapacitatea celorlalți de a fi precum ea, de a reuși să ajungă la un nivel înalt.

BALANȚĂ

Poate nu vrea să recunoască, însă nativul Balanță poartă cu el un blestem care îl macină. Deși este un om corect și diplomat, obiectivitatea exagerată îl va determina să renunțe la cei dragi, atunci când e nevoie. Nu știe ce înseamnă să țină partea cuiva și nu renunță la adevăr, chiar dacă acest lucru înseamnă să sacrifice oameni, momente, amintiri și dorințe.

SCOPRION

Nativul Scorpion este blestemat să fie o persoană răzbunătoare, care trădează cu ușurință și se impune prin agresivitate. Uneori, ar face orice ca să se schimbe, dar atunci când orgoliul și furia sunt mai presus decât el, răzbunarea nu mai este doar o alternativă, ci o soluție.

SĂGETĂTOR

Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt firi misterioase, pline de viață, care își doresc să aibă parte de tot felul de aventuri. Însă, dincolo de frumusețe și spontaneitate, aventurile îi vor aduce unui nativ Săgetător și experiențe neplăcute, neașteptate. Blestemul său este acela de a trăi mereu cu teama de necunoscut, care îl va face de multe ori să își pună întrebarea „ce ar fi fost dacă?‟.

CAPRICORN

Nativului Capricorn îi place să economisească bani și să se gândească mereu la viitor. Mai mult, atunci când cineva îi cere ajutorul, el ajută fără să se gândească la economiile sale. Blestemul său este legat tocmai de această situație, și anume, că oricât de mulți bani ar strânge, tot va simți că nu este deajuns.

VĂRSĂTOR

Cu toate că nativul Vărsător este o fire libertină, căruia îi place să își facă ușor prieteni, blestemul său este legat tocmai de sfera relațională. Nu trebuie să își facă griji în privința carismei, căci are destulă, însă nu va putea niciodată să iasă din zona sa de confort sau să reușească să impresioneze pe cineva prin cuvinte. Când nu se va simți în largul său, se va retrage cu discreție.

PEȘTI

Nativul Pești este blestemat să trăiască printre nori, și nu în apă, acolo unde îi este locul. Fire idealistă și visătoare, idealurile sale sunt imposibil de atins, motiv pentru care va trăi mereu cu gândul departe. Din această cauză, apropiații care nu îl vor înțelege îl vor părăsi.

Tag: , , , , ,