Ce au declarat toți candidații la funcția de președinte, după ce au fost la vot - VIDEO

Ce au declarat toți candidații la funcția de președinte, după ce au fost la vot - VIDEO colaj KanKan.md

Toți cei nouă candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova au fost deja la votare. Fiecare dintre ei a făcut și câteva declarații la ieșirea de la urne.

”Am votat pentru ca la conducerea țării să vină oameni omeniști și corecți care să ne reprezintă pe noi, pentru a putea trăi o viață cu demnitate în Republica Moldova. Vreau să le spun cetățenilor Republicii Moldova să nu le fie frică și să vină la vot și împreună să facem ordine în țară. Aceste alegeri sunt extrem de importante”, a afirmat candidatul Dumitru Ciubașenco, după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Igor Dodon: ”Am votat împotriva celor care au fost la guvernare pe parcursul a 7 ani, împotriva oligarhiei, celor care au distrus sistemul bancar, țara și și-au bătut joc de oameni. Am venit la urna de vot cu soția, în speranța unei vieți mai bune și sunt ferm convins că majoritatea cetățenilor de asemenea vin astăzi cu speranța că va fi mai bine”.

Maia Laguta: ”Am votat pentru ca Moldova să ridice drapelul foarte sus pe arena mondială, am votat pentru ca Moldova să devină într-un timp foarte scurt, cel puțin la un nivel ca Norvegia, am votat pentru ca toți cetățenii Republicii Moldova să se mândrească de țara sa și am votat, în primul rând, pentru ridicarea nivelului de trai în timp scurt”.

Valeriu Ghilețchi: ”Mă bucur că avem această zi când putem vota în mod direct. Am luptat pentru ea. Am văzut că este o prezență foarte mare, înseamnă că s-a meritat să luptăm pentru acest drept, să votăm în mod direct președintele țării. Am votat pentru ceea ce am optat. Am luptat pentru un mesaj în care cred. Un mesaj care este important pentru viitorul națiunii noastre”.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,