Ce apetit sexual ai în funcție de zodie! Iată ce spun astrologii

Ce apetit sexual ai în funcție de zodie! Iată ce spun astrologii colaj KanKan, Foto: one.ro

Dacă vrei să știi cum este partenerul în pat, dacă îi știi zodia poți afla mai multe decât crezi. Iată ce spun astrologii despre apetitul sexual al fiecărei zodii în parte.

Berbec

Este foarte posibil sa-ți fi atins maturitatea sexuală destul de devreme și ești înclinat spre o viață sexuală activă. Semn de Foc, te ”aprinzi” repede, dar te ”stingi” la fel de repede. Trebuie să găsești cheia menținerii energiei sexuale astfel încât aceasta să nu se consume mai repede decât îți dorești.

Taur

Pentru că ești semn de Pământ, nu sunt foarte multe schimbări în viata ta sexuală. Ești genul senzual, dornic să se bucure de cele mai bune lucruri (aici este inclus și sexul). Nu îți place să fii grăbit, dimpotrivă îți place să savurezi fiecare moment din partida de sex.

Gemeni

Dacă nu te consumi prea mult încercând să le faci pe toate de unul singur, s-ar putea să îți poți canaliza energia și spre viata amoroasă. Din când în când mai uiți că varietatea este cheia creșterii satisfacției sexuale. Încearcă locuri noi, poziții noi, muzică nouă etc.

Rac

Trebuie să simți o siguranță maximă înainte de a face sex. Orice situație nesigură și instabilă îți fură cheful de sex. Nu îți place ideea de sex oriunde cu oricine, iar în ceea ce privește alegerea partenerilor de sex ești foarte pretențios.

Leu

Ești orientat spre satisfacerea propriilor plăceri și te bucuri la maximum de fiecare clipă de sex. Apetitul tău sexual nu scade odată cu înaintarea în vârstă. Așa cum e pofta de sex în tinerețe, la aproximativ același nivel se va situa și la maturitate.

Fecioară

Ești genul dual, acum ai chef de sex, acum nu ai. Deși ești la fel de orientat spre plăcere în timpul sexului, așa cum este și Scorpionul, păstrezi pentru tine cele mai adânci fantezii, nu le exteriorizezi direct, precum Scorpionii. Pentru a face sex trebuie să ai și o conectare la nivel mental cu partenerul.

Ce apetit sexual ai în funcție de zodie! Iată ce spun astrologii Foto: one.ro

Balanță

Vei fi fericit numai dacă vei reuși să păstrezi un echilibru în viața ta sexuală. Ai destulă energie pentru o viață sexuală activă, însă de multe ori ai probleme în a lua o decizie în ceea ce privește alegerea partenerului.

Scorpion

Ești tot timpul plin de dorință și dintre toate semnele zodiacului pari cel mai satisfăcut de viața amoroasă. Îți înțelegi nevoile sexuale și nu îți este rușine să le exprimi pentru a obține plăcerea sexuală dorită. Cu toate acestea, partenerul tău de sex nu poate spune despre tine ca ești egoist în pat.

Săgetător

Nu ești stăpânit de dorințe carnale extreme. Poți rezista fără sex perioade lungi de timp și apoi să te dezlănțui când găsești partenerul potrivit. Nu pare să te deranjeze absolut deloc, iar funcțiile biologice te ajută să-ți păstrezi abilitățile sexuale chiar dacă a trecut mult timp de la ”ultima dată”, notează one.ro.

Capricorn

Capricornii reușesc să-și mențină apetitul și viața sexuală la cote înalte până spre finalul vieții. Însă nu sunt chiar așa de ușor de excitat nici măcar în anii tinereții. Vestea buna este că, odată stârniți, rezistă foarte mult.

Vărsător

Interesul pentru sex este mai mult la nivel filosofic decât la nivel fizic, iar aceste credințe nu se schimbă nici la maturitate. Cu toate acestea, atunci când fac sex le place să încerce tehnici noi și nu neapărat tradiționale.

Pești

Partidele de sex au o foarte mare încărcătură emoțională și nu poți avea plăcere fizică dacă nu exista și conexiune psihică foarte puternică. Ai tendința de a idealiza atât partenerul, cât și atmosfera creată. În general pentru a face sex trebuie să ai suficient timp și multă intimitate.

Tag: , , , ,