Câți bani plătește Renato Usatîi pentru promovare la TV: ”Jurnal TV mi-a cerut 40 mii euro pe lună, cu reducere”. Înregistrări pe Skype

Câți bani plătește Renato Usatîi pentru promovare la TV: ”Jurnal TV mi-a cerut 40 mii euro pe lună, cu reducere”. Înregistrări pe Skype Foto: topmedia.md

Fraţii Adrian Gîţu şi Octavian Gîţu directorul general ”Jurnal trust media” și directorul ”Jurnal TV” i-ar fi propus liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, un ”abonament” pentru ca politicianul să fie promovat la postul TV. Declarații în acest sens a făcut chiar Renato Usatîi, în cadrul unei discuții pe Skype cu avocata Ana Ursachi, care au apărut pe YouTube.

”În martie, aprilie a acestui an au venit la mine în oficiu ăștia doi frați de la Jurnal TV. Ei spun: ”Domnule Renato, noi vrem să colaborăm cu Dvs., dar noi avem un abonament”. Eu zic: ”Asta în Moldova e real, eu cu toți din mass-media așa colaborez, nu este nicio problemă, dacă e o cifră reală, ne înțelegem”. Ei mie îmi spun că, prietenește, pentru că eu sunt nou, îmi cer 40 de mii de euro pe lună. Asta este extrem de mult. Cum să plătesc 40 de mii de euro dacă eu achitam la RTR - 3200, la Pro TV cu tot cu banere, cu spoturi - vreo 8.000 de euro pe lună? Ei zic că taxa e 70 de mii de euro, dar tu ești interesant pentru noi și mi-au cerut 40 de mii. Eu i-am trimis... ”, menționează Usatîi, potrivit topmedia.md.

Acesta mai menționează că nu moare de foame, dar 40 de mii de euro pe lună, pentru un sigur post TV, nu își poate permite.

Usatîi mai declară că a susținut financiar și portalul Omega.

Președintele Partidului Nostru menționează că după această discuție cu fraţii Gîţu el a început să fie atacat la Jurnal TV: ”Am vorbit într-o seară la telefon cu Anatol Durbală, o oră, și am discutat, am râs, nu i-am zis niciun cuvânt, ceea ce poliția zicea că l-am amenințat cu moartea. Eu am întrebat: ”Domnule Durbală, de ce m-ați numit bandit în emisiune, nu se poate așa?!”. Fraza ”așa nu se poate” înseamnă amenințare cu moartea? Hai să fim serioși... Noi am discutat o oră, am glumit și el a spus: ”Domnule Renato, noi avem un stil umoristic, îmi pare rău dacă v-am afectat familia”. Am avut o discuție normală, nici nu ne-am certat, nu că l-aș fi amenințat...”.

Usatîi spune că ulterior l-a sunat pe Gîţu și l-a întrebat: ”Asta e pentru că eu nu v-am dat 40 de mii de euro și voi vă bateți joc?”.

VEDEȚI MA JOS ÎNTREAGA DISCUȚIE PE SKYPE (decembrie 2014) ATENȚIE, LIMBAJ NECENZURAT!

Tag: , , , , ,