Câștigătorul Eurovision 2017 a anunțat că se retrage din muzică! Motivul este DUREROS - FOTO

Câștigătorul Eurovision 2017 a anunțat că se retrage din muzică! Motivul este DUREROS - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Salvador Sobral/Instagram

Salvador Sobral, cântărețul care a câștigat concursul Eurovision de anul acesta, a anunțat că se va retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate. Acestea l-au determinat să-și anuleze toate concertele.

Obrigado!!!! 🙏🏻💚💛❤️

A post shared by Sal Sobral (@salvadorsobral.music) on

Salvador Sobral a cântat ultima dată, pentru fanii săi, vineri, 8 septembrie, în cadrul unui concert la Jardines del Casino din Estoril, la Târgul Internațional din Cascais, scrie daily mail. Cântărețul a anunțat că după ce se va retrage, se va dedica „științei”, după cum a explicat el însuși, urmând să fie tratat de problema de sănătate despre care nu și-a dorit niciodată să vorbească.

Speculațiile cu privire la problemele sale de inimă, care i-ar putea pune viața în pericol au apărut chiar înainte de marea finală a competiției, dar acestea nu l-au împiedicat să câștige și să aducă trofeul Portugaliei, pentru prima dată în istoria concursului, stabilind și un record după ce a obținut 758 de puncte.

"Amar pelos Dois" daqui a pouco em directo nas Manhãs da @radiocomercial @luisasobral

A post shared by Sal Sobral (@salvadorsobral.music) on

Se pare că Salvador a avut o vară intensă, plină de concerte pentru promovarea albumului „Excuse me” și începuse chiar și un turneu, dar pe care a fost nevoit să-l anuleze, la sfârșitul lunii august, precizează sursa citată.

La ultimul său concert live, intrarea a fost gratuită și a participat un public numeros.

Tag: , , , , ,