Care este ”punctul G” la bărbați și cum poate fi stimulat ca să provoace orgasm

Care este ”punctul G” la bărbați și cum poate fi stimulat ca să provoace orgasm
imagine simbol

Nu doar femeile au un ”punctul G”. Și bărbații au o zonă care paote fi stimulată într-așa fel, încât să ducă la orgasm și nu este vorba neapărat de penis.

Dacă femeile pot fi stimulate să ajungă la orgasm prin diferite metode, una dintre care este ”punctul G”, aflat în interiorul vaginului, atunci în cazul reprezentanților sexului masculin ”punctul G” se numește, de fapt, ”punctul P” și este glanda prostatică.

Glanda respectivă generează lochidul seminal și se află în interiorul anusului, la aproximativ 7,5 cm adâncime. Glanda prostatică este de mărimea unei nuci și poate fi stimulată prin penetrare cu degetul, o jucărie sexuală, sau în cazul cuplurilor de același sex, cu penisul, scrie cosmopolitan.ro.

Din păcate, majoritatea bărbaților heterosexuali refuză să se gândească, nefiind deja vorba să încerce stimularea ”punctului P”, neștiind faptul că pot primi plăceri pe care nu le-au simțit în viața lor. Pentru femeile care au parteneri deschiși la mine, pot încerca stimularea prostatei, însă acest lucru trebuie făcut cu mare grijă și, mult lubrifiant.

Este extrem de important ca bărbatul să fie relaxat în momentul respectiv și să se gândească doar la faptul că va primi o plăcere extremă.

Tag: , , , , , , , , , , , , ,