Ca la 16 ani! Se iubește cu doi bărbați și dansează lasciv, în noul ei videoclip! Ionella Covali, piesă în duet cu Cristi Sambrițchi - VIDEO

Ca la 16 ani! Se iubește cu doi bărbați și dansează lasciv, în noul ei videoclip! Ionella Covali, piesă în duet cu Cristi Sambrițchi - VIDEO YouTube

Ionella Covali iese mereu în evidență prin ceea ce face. Cântăreața nu e de mult timp pe piața muzicală de la noi, însă popularitatea ei este în continuă creștere.

Mai nou, odată cu ea devine tot mai cunoscut și Cristi Sambriți. Dacă în primul lui videoclip, Ionella a avut doar un rol, a doua producție video este pentru o piesă în duet.

Noul single Ionella Covali feat. Cristi Sambrițchi - ”Closer” are un videoclip intrigant. Ionella joacă rolul unei tinere care îl lasă pe tipul cu decapotabilă pentru unul cu ATV și alături de ambii dansează lasciv.

Clipul a fost filmat în Chișinău, unele scene fiind jucate în Parcul La Izvor, altele pe o clădire părăsită de la intrarea în capitală din zona Porților Orașului.

Tag: , , , , , , , ,