Brigitte Macron își neagă vârsta după operația estetică: Prima Doamnă a Franței, în jeanși și pantofi sport - FOTO

Diferența de vârstă, de 25 de ani, dintre soții Macron reprezintă o sursă de presiune pentru acest cuplu, dar cei doi fac tot posibilul pentru a-și păstra o percepție publică favorabilă. După operația estetică pe care a suportat-o în iulie, Prima Doamnă a Franței și-a reluat aparițiile publice și este într-o formă fizică foarte bună. Ea i-a stat alături lui Emmanuel Macron la întâlnirea pe care acesta a avut-o cu Vladimir Putin și apoi cu prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, dar și la Summitul G7 de la Biarritz, în sud-vestul Franţei, eveniment care a debutat sâmbătă.

Brigitte Macron și-a luat în serios rolul de gazdă și le-a invitat duminică pe Primele Doamne ale liderilor care participă la summitul G7 să descopere cultura bască în pitorescul sat Espelette, renumit pentru ardeiul său iute.

Departe de ambianţa de muncă a summitului, şase soţii ale liderilor de stat sau de guvern, au asistat la o demonstraţie de dansuri populare şi la un concert de cântece basce, înainte de a se întâlni cu locuitori sau comercianţi pe străzile din Espelette, la circa 30 de kilometri de Biarritz.

 

Apoi, ele s-au deplasat la Cambo-les-Bains, pentru a fi primite cu Aurresku, dans tradiţional, înainte de a vizita Muzeul Edmond Rostand, autorul piesei de teatru "Cyrano de Bergerac".

Brigitte Macron a dorit să le facă pe invitatele sale să descopere "cultura şi patrimoniul basce" şi "iniţiativele locale în materie de protecţie a oceanelor", au precizat surse din anturajul său.

În afară de Melania Trump, au fost prezente Akie Abe, soţia liderului nipon Shinzo Abe, Cecilia Morel, cea a chilianului Sebastian Pinera, Jenny Morrison, soţia premierului australian Scott Morrison, precum şi soţiile lui Donald Tusk, preşedinte al Consiliului European, şi al lui David Malpass, preşedintele Băncii Mondiale.

 

Brigitte Macron a strălucit, într-o rochie roșie, în compania bunei sale prietene, Melania Trump, cu care s-a întreținut mult timp.

 

Duminică, doamna Macron a adoptat o ținută casual, compusă din jeanși mulați strânși cu o curea roșie, cămașă albă cu mâneci lungi și pantofi sport albi, în care arăta ca o vedetă.

Brigitte Macron arată bine în jeanși mulați, la 66 de ani

 

Luni, soțiile liderilor politici asistă pe plaja Biarritz la demonstraţii de surf şi exerciţii de salvare pe mare. Ele au programate întâlni cu reprezentanţi ai asociaţiilor care activează în domeniul protecţiei oceanelor, una dintre temele summitului.

Potrivit preseie franceze, Brigitte a fost supusă unei anestezii generale pe 17 iulie, înainte de operația care a durat trei ore. După ce s-a externat, ea a plecat în vacanța de vară cu soțul său.

Intervenția a avut loc la Spitalul American din Paris, o unitate preferată de multe celebrități pentru serviciile de top, precum procedurile de regenerare juvenilă. Fondată în 1906, această unitate medicală a fost preferată, de-a lungul anilor, de staruri precum Rock Hudson și Bette Davis sau creatorul de modă german Karl Lagerfeld.

Brigitte Macron, care în trecut a vorbit cu sinceritate despre cum se simte să arate mai în vârstă decât soțul ei, a fost văzută pe 16 iulie în timp ce intra în spital pentru consultație.

 

A doua zi, ea a revenit cu un convoi de trei mașini și cel puțin patru gărzi de corp pentru anestezie și intervenția estetică.

"Operația a decurs fără probleme, iar fosta profesoară a putut părăsi Spitalul American în aceeași seară", au scris revistele Closer și Le Point. Cele două publicații au mai aflat că medicul care a făcut operația este un eminent chirurg estetician cunoscut în media. Alte detalii despre intervenție și costul acesteia au rămas secrete.

Doamna Macron a petrecut apoi două zile de recuperare în Lantern, reședința oficială de la Versailles, după care a călătorit cu soțul ei la Fort Bregancon, reședința prezidențială de pe malul Meditarenei.

eva.ro

Tag: