Bianca Drăgușanu S-A ENERVAT pe o tânără din Chișinău și a dat-o afară din platoul emisiunii sale! MOTIVUL este incredibil - VIDEO

Bianca Drăgușanu S-A ENERVAT pe o tânără din Chișinău și a dat-o afară din platoul emisiunii sale! MOTIVUL este incredibil - VIDEO Liubovi Vacari, dată afară din platoul ”Te vreau lângă mine” de Bianca Drăgușanu Kanal D / wowbiz.ro
Liubovi Vacari, dată afară din platoul ”Te vreau lângă mine” de Bianca Drăgușanu

Într-un show TV, regulile sunt de aur, iar cei care nu le respectă sunt invitați să părăsească platoul. Așa s-a întâmplat și cu Liubovi Vacari, concurenta de la ”Te vreau lângă mine”, originară din Chișinău.

În timpul unei discuții aprinse dintre doi concurenți ai emisiunii, Liubovi a intervenit. Limbajul ei, însă, a fost calificat de Bianca Drăgușanu, noua prezentatoare a show-ului de dating, ca fiind unul nepotrivit.

”Cristi, ascultă, tu ai zis că ea a mers la paravan din milă! Păi, nu s-a culcat cu tine tot din milă?”, au fost declarațiile lui Liubovi care au derutat-o pe Bianca. Moderatoarea s-a văzut nevoită să o dea afară din platou pe basarabeancă, pentru că ultima nu a încercat să voaleze cumva expresia ”s-a culcat cu tine”.

Tag: , , ,