Bianca Drăgușanu, goală pușcă la duș. A pus poza pe internet! FOTO

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu este din ce în ce mai lipsită de inhibiții. Blonda s-a pozat complet dezbrăcată la duș și a postat imaginea pe internet, stârnind o multitudine de controverse.

Bianca Drăgușanu pare să nu mai aibă nicio reținere în a-și arăta trupul în toată splendoarea. În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare, vedeta apare goală pușcă. Ea s-a lăsat fotografiată la duș, cu spatele, arătându-și formele în toată splendoarea lor, așa cum a mai făcut-o doar cu ani în urmă, când poza pentru o celebră revistă dedicată adulților.

„Doar una”, este descrierea pe care Bianca Drăgușanu a făcut-o în dreptul incendiarei imagini.

Cu ipostaza în care s-a fotografiat, Bianca Drăgușanu a atras vii reacții din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Credeți că ea știe ce e aia rușine?”, „ar trebui să îți fie rușinică, pentru că ai copil și mai ales e și fetiță. Poate o să-ți urmeze gesturile astea hot”, „Dacă se dezbracă pentru like-uri, imaginează-ți ce face pentru bani”, „Ce trist! A început ușor-ușor cu poze în lenjerie intimă, până a ajuns să se dezbrace de tot în poză! Nu zic că nu arată super, dar e jenant unde s-a ajuns cu toate!”, „E obsedată să fie în centrul atenției. Ai o fetiță, nu cred că îi va plăcea peste ani să vadă așa ceva”, „Dacă tu ești cu adevărat în poză (nu este fake), dacă până acum nu am comentat niciodată la pozele tale, de data asta nu mă pot abține să nu o fac. E jenant și punct. Dacă nu pentru tine, ar trebui să te gândești la cei apropiați ție. Chiar crezi că voiau să-ți vadă fundul? Chiar nu există și alte moduri prin care poți ieși în evidență? Poate uneori ar trebui să vă uitați și în buletin, fiecare nebunie o faci pe categorie de vârstă. Asta mi se pare o gafă imensă, sexy poți fi și îmbrăcată cu gust”, i-au transmis internauții.

 

Chiar și Victor Slav, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, a primit comentarii pe pagina sa de socializare despre ipostaza provocatoare în care a apărut Bianca Drăgușanu:

„Mai bine ai discuta cu fosta să se mai cenzureze, pentru binele copilului. mai nou pune poize cu ea în duș goală. Tu își imaginezi copiii, în cruzimea lor, cum o vor face pe cea mică din cauza maică-sii? Ia măsuri dacă vrei binele copilului ăla, că maică-sa a luat-o razna de tot”.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.

libertatea.ro

Tag: