Bărbatul cu penis artificial și-a pierdut virginitatea la 44 de ani, cu o prostituată

Bărbatul cu penis artificial și-a pierdut virginitatea la 44 de ani, cu o prostituată
foto: adevarul.ro

Mohammed Abad are 44 de ani, trăiește în Marea Britanie și are un penis bionic. Bărbatul și-a pierdut organul sexual în copilărie, în urma unui accident, iar în 2012 medicii au reușit să-i implanteze un penis artificial, dar care funcționează exact ca unul adevărat.

Acum, la 44 de ani, Mohammed a reușit să aibă și prima partidă de sex cu o femeie. Acesta și-a pierdut virginitatea cu o prostituată de 35 de ani, scrie adevarul.ro.

Primul sex urma să aibă loc mai devreme, însă partida a fost amânată pentru că bărbatul și-a rupt piciorul. Nici acum nu a mers totul bine de la început. Când urma să se culce cu femeia, lui Mohammed i s-a defectat ceva la penisul bionic.

La scurt timp totul a fost repsu în funcțiune, iar într-un sfârșit, bărbatul a avut parte de prima partidă de sex din viața sa. ”A fost grozav. Aşteptam ziua asta de la 18 ani. Am scăpat de o povară mare şi sunt foarte fericit”, a declarat Mohammed Abad.

Chiar dacă Charlotte, prostituata cu care bărbatul și-a pierdut virginitatea, percepe o taxă de peste 160 de lire, ea a decis să-l ajute pro-bono pe Mohammed. Bărbatul s-a căsătorit anterior cu o femeie, care însă l-a părăsit după ce a aflat că el are un penis bionic.

Chiar dacă are un organ sexual artificial, Mohammed poate face copii, întrucât are un testicul funcțional, care produce spermă.

Tag: , , , , , , , , , ,