Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision riscă până la cinci ani de închisoare - FOTO, VIDEO

Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision riscă până la cinci ani de închisoare - FOTO, VIDEO colaj KanKan,md, Foto: Arsen Avakov/Facebook, captură TVR 1

Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision, având în spate drapelului Australiei, este de fapt ucrainean.

Potrivit ministrului de Interne al Ucrainei, Sedyuk, bărbatul care și-a arătat fundul lucrează neoficial jurnalist provocator, iar pentru acțiunile sale riscă o amendă sau până la cinci ani de închisoare.

Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision riscă până la cinci ani de închisoare - FOTO, VIDEO Foto: Arsen Avakov/Facebook

”Răspund la întrebările despre idiotul care și-a dezgolit fundul în fața la 200 de milioane de telespectatori. Sedyuk - cetățean ucrainean. În timp ce Jamala noastă cânta, el a decis să-și facă hobby-ul de jurnalist provocator.

El a fost reținut de paza concursului, cu implicarea poliției - au opus rezistență în timpul arestării. Potrivit legii, Sedyuk a fost reținut pentru 72 de ore, ulterior îi vor fi înaintate învinuirile. Acesta riscă amendă sau până la cinci ani de detenție.

Și totuși... această rușine este a țării, iar Sedyuk își poate exercita ”hobby-ul” de a arăta fundul în celula de închisoare, ceea ce nu-i recomand să o facă”, a menționat ministrul de interne al Ucrainei, Arsen Avakov, potrivit realitatea.md.

Bărbatul care și-a arătat fundul pe scena de la Eurovision riscă până la cinci ani de închisoare - FOTO, VIDEO Foto: Arsen Avakov/Facebook

Amintește că, un bărbat și-a arătat fundul, în timp ce Jamala, câștigătoarea concursului din anului trecut, cânta pe scena de la Kiev, Ucraina.

Un bărbat și-a arătat FUNDUL pe scena Eurovision 2017, chiar în FINALĂ, în timp ce Jamala cânta live - VIDEO Video: Moldova 1

Tag: , , , , ,