Avicii a donat milioane de dolari înainte să moară

Avicii a strâns o avere impresionantă, însă o bună parte din bani au fost donați. Gesturile impresionante ale DJ-ului suedez au ieșit la iveală acum, la scurt timp după moartea sa tragică.

Avicii a murit la vârsta de 28 de ani, în timp ce se afla în vacanță în capitala statului Oman, Muscat. Detalii din viața lui personală au început să iasă la iveală, după decesul acestuia care a luat întreaga lume prin surprindere.

Se pare că DJ-ul suedez, pe numele real Tim Bergling, a donat milioane de dolari copiilor săraci. În urma turneului din SUA, din 2012, Avicii ar fi donat un milion de dolari organizației caritabile Fooding America.

 

Totodată, o organizație caritabilă din Suedia a ținut să-i aducă un omagiu DJ-ului, mulțumindu-i acestuia pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Mai precis, secretarul general al organizației suedeze Radiohjälpen i-a mulțumit acestuia pentur donația făcută, o donație de cel puțin un mil.

 După moartea sa, secretarul general al organizaţiei, Anna Hedenmo, a mulţumit pe Twitter pentru tot sprijinul primit din partea acestuia.

De astfel, în mai multe interviuri, Avicii a spus că pentru nu câștigurile mateirale sunt importante.

“Am aflat, atunci când am început să câștig bani, că nu prea am nevoie de ei”, a spus el.
Avicii s-a stins din viață la doar 28 de ani, pe 20 aprilie, în Oman. În ultima perioadă din viața sa, acesta s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate, dar și cu oboseala. Într-un documentar, el a fost filmat în timp ce abia mai poate să-și țină ochii deschiși de oboseală.

Recent, familia acestuia a dat publicității un comunicat, din care se înțelegea că Avicii s-a sinucis. “Nu a mai putut continua”, era unul dintre mesajele transmise de familia cântărețului.

libertatea.ro

Tag: , , , ,