ASTA e singura zodie PERFECTĂ! Iată și de ce

ASTA e singura zodie PERFECTĂ! Iată și de ce

Toate zodiile tind spre perfecțiune, sau au calități care le apropie de punctul perfecțiunii. Totuși, dintre cele 12 semne zodiacale, doar nativii din RAC pot fi numiți, cu unele rezerve, perfecți.

Racul este o zodie feminină de apă, guvernată de lună, sensibilă, curajoasă și inteligentă. Cu o intuiție de invidiat, racii sunt adesea persoane foarte sigure pe sine, deși mulți le consideră sensibilitatea un minus. Nu este deloc așa, deoarece sensibilitatea racilor îi îndeamnă mereu pe aceștia să fie atenți la nevoile persoanelor din jurul lor, să fie unii dintre cei mai buni ascultători și, când e necesar, să sară în ajutor, scrie unica.ro.

Se mai spune despre raci că sunt timizi. Nici acest lucru nu este adevărat – faptul că nu le place să iasă în evidență, să se laude sau să acționeze fără să analizeze bine situația, nu înseamnă că sunt timizi, ci mai degrabă persoane calculate, cu capul pe umeri.

ASTA e singura zodie PERFECTĂ! Iată și de ce

Racii sunt foarte atașați de casă, familie și prieteni. Ei nu prea pot trăi în singurătate și, tocmai din acest motiv sunt înconjurați mereu de oameni. Sunt cei mai buni prieteni și cei mai grijulii părinți. Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, iar bărbații rac sunt responsabili, atenți la nevoile familiei și foarte muncitori.

Pentru raci, fericirea rezultată din echilibrul psihic și echilibrul familiei este cea mai importantă. Muncesc mult și se dedică pasiunilor lor, iar banii nu sunt o prioritate. Racii sunt genul de oameni care preferă să aibă o meserie pe care să o facă din plăcere, chiar dacă nu sunt plătiți extraordinar de bine, decât să aibă un salariu mare, dar să fie nefericiți.

Atunci când vine vorba de evenimente importante, petreceri sau calatorii, racii sunt cei mai buni organizatori. Analizează fiecare detaliu, vorbesc atent cu toți cei implicați și se străduiesc să ia cele mai bune decizii, tocmai pentru a mulțumi pe toată lumea.

ASTA e singura zodie PERFECTĂ! Iată și de ce

Racii sunt zodia cea mai aproape de perfecțiune tocmai datorită faptului că defectele lor sunt aproape inexistente. Atunci când se supără, le trece repede și uită de situațiile neplăcute, pentru că ei cred cu tărie că toți oamenii sunt buni. În general, racii nu mint, însă atunci când o fac, o fac tot pentru că se gândesc la binele celor apropiați. Practic, acești nativi ai zodiacului sunt ca o carte deschisă pentru cei din jurul lor, sar în ajutorul tuturor celor aflați în momente dificile, rezolvă situații de criză cu mult calm și pur și simplu își păstrează energia pozitivă mai tot timpul.

Tag: , , , ,