Asta e cea mai FRICOASĂ zodie! Se victimizează foarte mult când ajunge în situații care i se par periculoase

Asta e cea mai FRICOASĂ zodie! Se victimizează foarte mult când ajunge în situații care i se par periculoase aintitcool.com

Fiecare ne confruntăm în viață cu anumite frici. Dacă cineva se teme de înălțime, altcineva are frică de insecte, iar pentru unele persoane teama ajunge să le afecteze viața personală și cea profesională.

Totuși, dacă e să privim acest subiect din perspectiva zodiilor, există frici care le sunt specifice nativilor dintr-o anumită zodie. Vedeți mai jos care sunt 5 cele mai fricoase zodii, potrivit teotrandafir.com.

LOCUL 5: TAUR

Taurii sunt destul de conservatori și tradiționaliști, iar scoaterea acestora dintr-o rutină bine învățată poate fi elementul declanșator al fricii. Chiar dacă nativii din această zodie fac față cu bine și situațiilor noi, acestora le este totuși mai comod în lumea pe care și-a construit-o, pentru că nu ar vrea să schimbe nimic acolo.

LOCUL 4: SCORPION

Teama irațională a Scorpionului îl face să-și construiască o falsă aură misterioasă. Scorpionul se apără prin lovituri decisive și strategii foarte complexe atunci când dă față cu situații noi de viață. Cea mai mare teamă a Scorpionului este să fie părăsit de persoana iubită pentru cineva mai frumos și mai deștept decât el, pentru că, după cum se știe, Scorpionii își urăsc la maximum concurența.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR

Săgetătorilor le este foarte greu să se gândească sau să retrăiască unele momente din trecut, care le-au lăsat emoții puternice. Aceștia, odată maturizați, îi pot inspira pe cei din jur în legătură cu capacitatea de a rezista în fața greutăților vieții. Una dintre temerile cele mai mari ale Săgetătorului este teama de a rămâne fără bani, fiind uneori chiar o obsesie.

LOCUL 2: GEMENI

Gemenii se numără printre cele mai fricoase și lașe dintre zodii, mai ales atunci când situațiile sunt foarte simple și clare. Nativul Gemeni nu va recunoaște niciodată unde a greșit și se va victimiza excesiv în fața celorlalți. Natura duplicitară a acestui semn zodiacal îl face mai fricos în fața lumii, astfel că va juca un rol, chiar dacă în sinea sa nu apreciază foarte mult acest lucru. Mai mult, nativul Gemeni când se află singur între patru pereți, se gândește dacă nu cumva ceilalți au dreptate când îi aduc critici.

LOCUL 1: RAC

Sensibilitatea Racului este notorie. Racul înfruntă situațiile cu teamă și ajunge să își facă scenarii prea complexe despre situații ale căror rezolvare este mai mult decât simplă și, culmea, de multe ori chiar în beneficiul lui. Nativul Rac încearcă mereu să apelezela victimizare, aceasta fiind principala armă în confruntărie cu ceilalți oameni. Pe plan profesional, Racul se teme să nu îi fie recunoscută măiestria așa cum el și-ar dori.

Tag: , , , , , ,