Are posteriorul lui Kim Kardashian și fața lui Barbie, iar bărbații se topesc după ea - FOTO

Are posteriorul lui Kim Kardashian și fața lui Barbie, iar bărbații se topesc după ea - FOTO Colaj: Kankan.md, Foto: Instagram

Talia ei ireal de mică și subțire și posteriorul extrem de bombat, au transformat-o pe tânără într-o celebritate pe rețelele de socializare. Modelul care pare că și-a modificat trupul, datorită contrastului dintre părțile corpului, face furori pe Instagram. Posteriorul său este adesea confundat cu cel al lui Kim Kardashian și fizionomia feței aduce aminte de păpușa Barbie.

Trainers for once👌🏽🙃

A post shared by Lemy🎓 (@lemy_london) on

I ain't got no type ✌🏽 @lemybackup

A post shared by Reallemy (@lemybeauty) on

Salem Koussa sau Lemy London, cum este cunoscută de fani, este posesoarea unui corp atipic, dar care i-a adus celebritatea. Posteriorul său bombat, despre care ai spune că îi aparține mai degrabă lui Kim Kardashian, talia incredibil de subțire și fizionomia feței care duce către păpușa Barbie fac furori pe rețelele de socializare.

Trainers For Once 👟 @lemybackup

A post shared by Reallemy (@lemybeauty) on

La numai 21 de ani, Salem este mult mai cunoscută și mai urmărită pe Instagram, decât multe alte vedete internaționale. Tânăra este conștientă de interesul internauților pentru formele sale, fapt pentru care se îmbracă în ținute care să-i evidențieze și contureze cât mai mult formele apetisante, atunci când decide să publice poze pe conturile sale, potrivit clik.ro.

Night Vibes

A post shared by Reallemy (@lemybeauty) on

Bruneta are peste 1.5 milioane de fani pe Instagram, cu păreri diferite despre talia de viespe pe care o etalează. 

I See You Lurkin... 👙 @loungeunderwear

A post shared by Reallemy (@lemybeauty) on

White On White ❄️ @freedomcouture

A post shared by Reallemy (@lemybeauty) on

Tag: , , , , ,