Are 80 de kg, însă acest lucru nu o împiedică să apară în costum de baie pe scenă! Mariah Carey i-a ȘOCAT pe fani - VIDEO, FOTO

Are 80 de kg, însă acest lucru nu o împiedică să apară în costum de baie pe scenă! Mariah Carey i-a ȘOCAT pe fani - VIDEO, FOTO colaj KanKan.md, Foto: justjared.com, captură YouTube

Mariah Carey s-a îngrășat considerabil în ultima perioadă, însă acest lucru nu o împiedică să apară pe scenă în costum de baie. 

Mariah Carey s-a confruntat dintotdeauna cu o tendință spre îngrășare, iar, în ultima perioadă, probabil și din pricina depresiei, a luat în greutate destul de mult. Mai exact, peste 20 de kilograme. Chiar și așa, artista nu își acoperă trupul cu ținute vestimentare care să mascheze acest lucru, ci își expune noile forme ale corpului purtând pe scenă costum de baie.

Astfel și-a făcut apariția recent, uimindu-și admiratorii. Aceștia îi sunt aproape, o apreciază pentru tot ceea ce face și nu o critică pentru faptul că, aparent, nu se îngrijelte de silueta ei, punând pe prim loc talentul artistic cu care a cucerit întreaga lume în ultimii 27 de ani, scrie adpm.ro.

Baku I'm on my way! @f1 #bakugp

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Tag: , , , , ,