Apartamente exclusiviste în Chișinău: complexele preferate de vedete

Apartamente exclusiviste în Chișinău: complexele preferate de vedete

 Complex Perla Residence Chişinău este unul dintre cele mai scumpe ansambluri locative din Chișinău.

Potrivit site-ului de anunțuri imobiliare New.Flatfy.md, prețul unei locuințe în cadrul acestuia începe de la 62.000 euro, prețul/mp fiind de 1.200 euro. Situat pe strada Mitropolit Petru Movilă nr. 23, complexul locativ a fost dat în folosință pe parcursul anului 2018. În complex se regăsesc locuințe de tip studio și apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Totodată, constructorul oferă posibilitatea ca clientul să organizeze spațiul interior al apartamentului pe baza unor schițe oferite. 

Complex Bernardazzi Residence Chişinău are prețuri chiar mai mari. Situat pe strada Alessandro Bernardazzi nr. 79, complexul locativ este alcătuit din apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere și penthouse-uri. Conform unei analize efectuate de Flatfy.md, prețul s-a majorat pe parcursul ultimului an. Dacă în septembrie 2018 prețul/mp era de 1.150 euro, în iulie 2019 acesta a ajuns la 1.300 euro. Astfel, cel mai ieftin apartament este evaluat la minimum 65.000 euro.

Peste 10 complexe locative din Chișinău au depășit pragul de 1.000 euro/mp.

Casă de vânzare în Chișinău

Pe lângă apartamente, vedetele, dar nu numai, sunt în căutarea unor case moderne, spațioase și amplasate cât mai bine în Chișinău. La o simplă căutare pe Flatfy.md, printre anunțuri de vânzare case și apartamente, vom găsi o

mulțime de oferte. Pe site-ul de imobiliare sunt centralizate peste 28.000 de anunțuri de vânzare/cumpărare.

Printr-un astfel de anunț este scoasă la vânzare o casă modernă de pe strada Vâlcele nr. 39. Aceasta are cinci camere și o suprafață de 350 mp. Proprietarul anunță că vinde casa cu puțin peste jumătate de milion de euro, 519.000 euro.

O altă vilă, piscină, saună și cu o suprafață totală de 400 mp, distribuită pe trei etaje, este scoasă la vânzare cu 330.000 euro. 

Pentru cei care nu doresc să investească într-o locuință, piața imobiliară are anunțuri de chirie în Chișinău. Bineînțeles că înainte de vorbi despre preț trebuie să vă stabiliți un buget, dar și tipul de locuință dorit. În cazul în care doriți o chirie într-un apartament de lux trebuie să știți că prețul pornește de la 500 de euro și poate ajunge chiar și la 1.000 de euro/lună.

Tag: