Apariția Antoniei i-a pus pe toți pe gânduri. „De data aceasta poate va fi fetiță”

Cea mai recentă apariției a Antoniei i-a pus pe gânduri pe fanii ei. Unii dintre aceștia au crezut că vedeta este din nou însărcinată.

În urmă cu câteva zile, Antonia și Alex Velea au fost nași de cununie la nunta artistului Rashid, care s-a căsătorit cu iubita lui, Sorina.
Antonia a postat, pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de partenerul ei de viață, dar șli de finii lor.

 
 

În fotografia respectivă, Antonia poartă o rochie maro cu buline albe, care nu prea o avantajează, ba chiar a ridicat foarte semne de întrebare.
Unii dintre fani i-au spus direct că ținuta este bătrânicoasă, iar alții chiar au crezut că Antonia este însărcinată, dat fiind că vestimentația adoptată îi scoate în evidență burtica.


„Ce puii mei e cu îmbrăcămintea aia: Mi-a fost greu să te recunosc. Parcă este rochia lui mamaia”, „Îți pune burtica în evidență această rochiță. de data aceasta poate va fi fetiță. sarcină ușoară în continuare!”, „Ciudată alegerea Antoniei. papuci? În calitate de nașă?”, „E ca și cum ai comanda ceva de pe net și îți vine altă culoare”, „Proasă alegere. Zici că ești bunica mea”, „Vai de capul meu, ce urât s-a îmbrăcat. mai este și nașă”, „Tu și Borcea ce mai faceți copii pe bandă rulantă”, „Vine barza pe la voi???”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Antonia le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea pe re’elele de socializare.
Antonia este considerată una dintre cele mai senzuale vedete de pe scena artistică din România. Cântăreața a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya. De câțiva ani, Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

libertatea.ro

Tag: