Anul 2017 vine cu PROBLEME, dar și schimbări spre bine pentru toate zodiile! Previziunile astrologului Lucia Palii - VIDEO

Anul 2017 vine cu PROBLEME, dar și schimbări spre bine pentru toate zodiile! Previziunile astrologului Lucia Palii - VIDEO Fragment din emisiunea Realitatea Azi din 30 decembrie 2016
Fragment din emisiunea Realitatea Azi din 30 decembrie 2016

Am schimbat anul în calendar, iar acum suntem în anul Cocoșului de foc. Astrele au previziuni noi pentru fiecare zodie, mai ales că vor urma schimbări importante.

Astrologul Lucia Palii susține că, deși unele zodii trebuie să fie atente la probleme, să încerce să treacă ușor peste provocări, multe zodii vor avea parte de noroc, schimbări spre bine și succes pe plan sentimental, dar și la muncă.

Previziunile astrale pentru 2017, făcute de astrolog în emisiunea Realitatea Azi de la Realitatea TV, în continuare.

Berbec

Berbecii ar trebui să dea o importanță mai mare carierei, la fel și parteneriatelor, conlucrărilor. Este important să știe ce se întâmplă în familia lor. Oamenii care îi sprijină le dau energie pozitivă pentru a-i avansa.

Taur

Vine timpul pozitiv și la taur. Acum se trece printr-o perioadă complicată. Pentru carieră, pentru dragoste și sănătate, este bine, dar sunt și lovituri de la soartă.

Gemeni

Anul acesta, gemenii trebuie să-și vadă de dragote, mulți se vor căsători, au dispoziție bună în familie și parteneriate. E important să aibă grijă de părinți, de oamenii în vârstă.

Rac

Sunt posibile trădări, erori, conflicte cu persoane puternice din societate. Pot fi efecte și asupra societății. Se prevăd schimbări bune în familie, schimbări de trai.

Leu

Este un an bun în comunicare cu oamenii din jur. Există posibilitatea de a cumpăra tot ce-și doresc pentru afaceri, dar sunt probleme în familie și proprietăți. Dacă încep o reparație, aceasta va fi de lungă durată.

Fecioară

Tot ce e legat de dragoste și parteneriate e foarte bine, mai puțin bine e la sănătate și comunicare cu rudele. Fecioarele sunt energice și au intuiția de a trata oamenii, cât și pe sine.

Balanța

A început situația bună din a doua jumătate a lui 2016, le-a adus pozibilitatea de a se arăta lumii. A venit perioada bună pentru balanțe. Trebuie să fie atenți cu banii, căci dorințe sunt foarte multe. Uneori, balanțele nu au frâne la cumpărături.

Scorpion

Mari schimbări nu sunt, dar sesizarea de sine este destul de pesimistă. Anul acesta scorpionii ar putea să se izoleze. Ar trebui să răspundă chemărilor de la parteneri, colaboratori.

Săgetător

De doi ani deja, săgetătorii se simt un pic mai triști, chiar dacă după caracter sunt mai energici. Este o situație bună pentru carieră, responsabilități. Peste un an își vor reveni. Deocamdată totul depinde de seriozitatea lor.

Capricorn

Este un an bun pentru carieră și bani. Sunt probleme în casă, dușmănii neafișate, suportul moral vine de la apropiați. Mari probleme însă nu sunt.

Vărsător

Mari schimbări nu sunt. Tot ce este legat cu sistemul cardio-sangvin și cel nervos, este destul de problematic. Cu dragostea și cariera trebuie să fie atenți, dar e bine. Vor fi provocări.

Pești

Peștilor le trebuie mereu suport moral, chiar dacă totul le e foarte bine. Ei strălucesc, își arată talentele. Intuiția peștilor este foarte bună. În a doua jumătate a anului ei vor avea succes și mai mare. Important e să aibă încredere în sine

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,