Anna Lesko, implicată într-un scandal cu un milionar din România. Ce sumă colosală cere acesta de la artistă – FOTO

Anna Lesko, implicată într-un scandal cu un milionar din România. Ce sumă colosală cere acesta de la artistă – FOTO
Foto: showmania.ro

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format un cuplu cu foarte mult timp în urmă. Iată că după atâta timp de când numai sunt împreună, Irinel Columbeanu și-a amintit de o datorie mai veche a artistei.

Este vorba de aproape jumătate de milion de euro, pe care acesta vrea să le recupereze de la fosta sa iubită, relatează cancan.ro.

Când Irinel i-a dat banii Annei, dragostea era mare între cei doi. Practic, era singurul lucru mare din acea frumoasă relaţie. Ce-i drept, nu chiar atât de mare încât ”Micul Prinţ” să nu ia în calcul că s-ar putea să vrea să-i recupereze, odată şi-odată. Aşa că i-a făcut iubitei de la acea vreme o chitanţă pentru cei 400.000 de euro, consfinţind astfel împrumutul.

Foto: canca.ro

Foto: canca.ro

Anna s-a despărţit de Irinel, dar nu şi de cei 400 de mii, pe care i-a folosit ca să-şi facă o casă alături de alesul inimii. Când Anna Lesko îi declara în 2014 iubitului DJ, prin intermediul presei, că nu o să moară de foame lângă ea, probabil la asta se referea, nu la cât de bine găteşte: la moştenirea primită de la Irinel.

Dar ce te faci că Irinel şi-a amintit acum, peste ani, că Anna mai are să-i dea cam juma de milion? Şi dus a fost pe capul ei, cu dovadă cu tot, ameninţând-o că o să o evacueze şi va vinde casa musulmanilor sau chiar ruşilor, dacă nu-i înapoiază datoria, scrie cancan.ro.

Anna Lesko a convocat avocaţii şi în cele din urmă au căzut de acord ca Anna să-i înapoieze doar 200.000 din datorie.

Foto: canca.ro

Foto: canca.ro

 

 

Tag: , , , ,