Angela Carp, moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, se lansează în afaceri! ”Mă bucură că oamenii mă vor vizibilă” - INTERVIU VIDEO

Angela Carp, moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, se lansează în afaceri! ”Mă bucură că oamenii mă vor vizibilă” - INTERVIU VIDEO Angela Carp, moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, se lansează în afaceri: ”Mă bucură că oamenii mă vor vizibilă” #KanKan
Angela Carp, moldoveanca de la ”Bravo, ai stil”, se lansează în afaceri: ”Mă bucură că oamenii mă vor vizibilă”

Noul sezon al show-ului românesc ”Bravo, ai stil!” a scos în vizor și o concurentă din Republica Moldova. Este vorba despre Angela Carp, o blondă focoasă de 25 de ani, pasionată de stil și blogging.

N-am stat mult pe gânduri și-am vrut să știm totul despre această domnișoară care a căzut cu tronc la inima telespectatorilor români.

Angela a studiat Ingineria Sistemelor Biotehnice la Universitatea Politehnică din Bucureşti, iar în prezent este înmatriculată la Institutul de Modă Burgo din Milano. 

Pe parcursului show-ului TV Angela a reușit să se facă remarcată prin persoanlitate și stil. Deși nu a ajuns în marea finală a competiției. 

💫❤️😘

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

Deși a părăsit comepetiția înainte de marea finală a show-ului, Angela ne-a povestit cu entuziasm că visul ei nu se oprește aici. Moldoveanca are în plan să investească cât mai mult timp în blogul, iar pe viitor să-și deschidă propria afacere în domeniul modei. ”Mă bucur că oamenii mă vor încă vizibilă”, ne-a declarat bloggerița. 

Interviul exclusiv cu Angela Carp îl puteți urmări în materialul video de mai sus!

Those lazy, crazy days of summer ☀️ #travel #explore #enjoy

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

Tag: , , , , , , , , , ,