Andrian Candu și-a făcut poză la un McDonalds din Washington: ”E pentru Andriușa Năstase! Fac depoziție contra unui burger”

Andrian Candu și-a făcut poză la un McDonalds din Washington: ”E pentru Andriușa Năstase! Fac depoziție contra unui burger”
colaj KanKan.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, plecat în Statele Unite ale Americii într-o vizită de lucru, a decis să ia prânzul la un restaurant McDonalds. Oficialul și-a făcut și o poză acolo, cu un mesaj dedicat lui Andrei Năstase, liderul Partidului DA.

”Poză din Washington pentru Andriușa Năstase! Am profitat de un moment liber să fac si eu o "depoziție" la McD contra unui burger”, a scris Andrian Candu pe Facebook.

Fotografia și mesajul vin la doar câteva zile după ce Renato Usatîi a declarat că Vlad Plahotniuc, colegul de partid al lui Candu, ar fi cumpărat rețeaua McDonalds din Moldova. La rândul său, Plahotniuc a comentat anterior într-un interviu oferit pentru tribuna.md, că Andrei Năstase ar fi zburat până la Washington ca să depună mărturii la McDonalds. ”Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, mai spunea politicianul.

Andrian Candu se află până pe 5 octombrie în Statele Unite ale Americii, unde participă la lucrările Adunării Anuale a Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional. Speakerul participă acolo și la întâlniri bilaterale cu conducereacelor două instituții.

 

Tag: , , , , , , , , , , ,