Andrei Glavan vorbește în EXCLUSIVITATE despre idila cu TANIA CERGA: ”Noi comunicăm foarte strâns” - VIDEO

Andrei Glavan vorbește în EXCLUSIVITATE despre idila cu TANIA CERGA: ”Noi comunicăm foarte strâns” - VIDEO Andrei Glavan vorbește despre lipsa din showbizul autohton
Andrei Glavan vorbește despre lipsa din showbizul autohton

Acum un an de zile Trupa Rupt, în frunte cu Andrei Glavan făcea furori în showbizul de acasă! Nu peste mult timp solistul s-a făcut nevăzut. Nu mai susținea concerte, nu mai apărea în vizorul presei, în câteva cuvinte, dispăruse total din viața mondenă. Cum nu iese fum fără foc, prin gura târgului au început să apară zvonuri, că acesta a părăsit țara din cauza mai multor probleme cu legea. Kankan.md a reușit în sfârșit să dea ochii cu el și să-l întrebe direct cum stau lucrurile. 

”Nu s-a întâmplat nimic, nu am dispărut, că dacă dispăream nu eram, totul este bine, lucrăm. Eu a decis că am nevoie de o pauză, că vreau să stau detașat de muzică, să nu ascult muzică, să nu văd ce se întâmplă, să stau așa în creierii mei și să compun” , a declarat interpretul. 

Andrei Glavan vorbește în EXCLUSIVITATE despre idila cu TANIA CERGA: ”Noi comunicăm foarte strâns” - VIDEO Facebook/Serghei Bucico

Întrebările noastre i-au adus un val de emoții, care i se citeau vădit pe față, n-am putut însă să nu-i cerem o părere vis a vis de zvonurile care circulă prin gura târgului. 

”Nu știu ce să zic la tema asta, eu nu am avut probleme cu legea. Eu nu înțeleg de unde vin întrebările astea, dar ok” , a mai adăugat Andrei. 

 N-am putut să n-o aducem în discuție și pe Tania Cerga, cea cu care se spune că ar avea o relație de dragoste. Artistul a fost foarte scurt în declarații însă nu a negat speculațiile unei povești de dragoste. Ba din contra ne-a lăsat să citim printre rânduri că cei doi ar fi destul de apropiați.

”Asta e viața mea personală! Nu vreau să zic că e da, sau că e nu. Dacă te interesează să zic ce știu exact despre Tania, știu că ea tot lucrează la album și asta o știu precis pentru că noi cumunicăm destul de strâns” , a recunoscut solistul. 

Andrei Glavan vorbește în EXCLUSIVITATE despre idila cu TANIA CERGA: ”Noi comunicăm foarte strâns” - VIDEO Facebook/Natalia Melehina

Mai multe detalii despre viața solistului de la Rupt aflați din reportajul de mai sus. 

Tag: , , , , ,